HiFuture ALTUS Speaker Black

HiFuture
Tootekood: ATLUSBLACK
  • Värvus: Must
Hind
21.75 €

HiFuture ALTUS kõlar (must)

HiFuture ALTUS kõlar on tõeline helivõime compact pakendis. Selle väljundvõimsus ulatub 10 vatti, mis koos 40-millimeetriste draiveritega võimaldab nautida hämmastavat helikvaliteeti igal pool. Integreeritud mikrofon võimaldab mugavalt telefonikõnesid teha ning kasutada hääleassistentide nagu Siri ja Google Assistant teenuseid. See pakub kuni 8 tunni tööaega ning tänu IPX5 veekindlusele on see suurepärane nii kodus kui ka rannas või pargis.

HiFuture/ALTUS-Black/1

Naudi helide maailma

Avasta uus helide ajastu HiFuture ALTUS-iga! 10 vatti võimsust ja arenenud 40mm draiveritega toob kõlar helid uskumatult selge ja rikkaliku detailiga. Nüüd saad kogeda oma lemmikmuusikat täiesti uuel viisil, kuulda nüansse ja peensusi, mida varem ei märganud. Soovid täita terve toa heliga? Ühenda kaks ALTUS kõlarit ja loo võimas, avar heli, mis lummab iga kuulajat.

HiFuture/ALTUS-Black/5

Räägi vabalt telefonis

HiFuture ALTUS kõlaril on sisseehitatud ümbersuunav mikrofon, nii et saad mugavalt teha käed-vabad telefonikõnesid. Kõik, mida pead tegema, on siduda oma nutitelefon kõlariga Bluetoothi kaudu, mis tagab stabiilse ja kiire ühenduse kuni 10 meetri kaugusel!

HiFuture/ALTUS-Black/8

Kuni 8 tundi muusika esitust

Nüüd saad nautida oma lemmikmuusikat igal pool, ilma et peaksid muretsema oma meelelahutuse katkestamise pärast. Kõlar on varustatud 1000 mAh akuga, mis võimaldab kuni 8 tunni esitust ühe laadimisega. Mis veelgi parem, ooteolekus suudab see kesta kuni 300 päeva. Vilkuv taustvalgustus teavitab sind madalast laadimisest - laadimine võtab vaid 1,5 tundi.

HiFuture/ALTUS-Black/7

Asendamatu kaaslane teel

Selle kompaktne suurus (98 x 98 x 47,5 mm) tähendab, et saad selle kaasa võtta igale poole ja nautida suurepärast heli igal ajal, kui seda vajad. Praktiline kaelarihm võimaldab sul seda mugavalt randmele kanda või näiteks seljakotile kinnitada. ALTUS kõlar on samuti IPX5 veekindel, nii et sa ei pea muretsema juhuslike pritsmete kahjustamise pärast.

HiFuture/ALTUS-Black/9
TootjaHiFuture
mudelALTUS
VärvMust
Võimsus10 W
Draiverid40 mm
Frekventsagedus90Hz kuni 20 kHz
Impedants
SPL81 dB
SNR>= 76 dB
Bluetoothi versioon5.3
UlatusKuni 10 m
Bluetoothi profiilidHFP1.7 / A2DP 1.3 / AVRCP 1.6
Aku maht1000 mAh
Tööaeg8h
Laadimisaeg1,5h
Ooteaeg300 päeva
LaadimisliidesUSB-C
VeekindelIPX5
MikrofonJah
Mõõtmed98 x 98 x 47,5 mm

Lisainfo

VärvusMust
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
50 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.