HiFuture ALTUS Speaker Red

HiFuture
Tootekood: ATLUSRED
  • Värvus: Punane
Hind
21.15 €

HiFuture ALTUS kõlar (Punane)

HiFuture ALTUS kõlar on tõeline helivõime kompaktsetes mõõtmetes. Selle väljundvõimsus ulatub 10 vatini, mis koos 40-millimeetriste kõlaritega võimaldab nautida hämmastavat helikvaliteeti igal pool. Integreeritud mikrofon võimaldab mugavalt telefonikõnesid teha ning kasutada hääleassistentide nagu Siri ja Google Assistant teenuseid. See pakub kuni 8 tunni tööaega ja tänu IPX5 veekindlusele on see suurepärane nii kodus kui ka rannas või pargis.

HiFuture/ALTUS-Red/5

Uputage end helide maailma

Avastage uus helide ajastu HiFuture ALTUS-iga! 10-vatine võimsus ja täiustatud 40mm kõlarid toovad helid uskumatult selgelt ja rikkalikult. Nüüd saate kogeda oma lemmikmuusikat täiesti uuel viisil, kuulda nüansse ja peensusi, mida te varem ei märganud. Kas soovite täita terve toa heliga? Ühendage kaks ALTUS kõlarit ja looge võimas, avar heli, mis lummab iga kuulajat.

HiFuture/ALTUS-Red/8

Rääkige vabalt telefonis

HiFuture ALTUS kõlaril on sisseehitatud omnidirektsionaalne mikrofon, nii et saate mugavalt teha käed-vabad telefonikõnesid. Kõik, mida peate tegema, on paarida oma nutitelefon kõlariga Bluetoothi kaudu, mis tagab stabiilse ja kiire ühenduse kuni 10 meetri kaugusel!

HiFuture/ALTUS-Red/6

Kuni 8 tundi muusika esitust

Nüüd saate nautida oma lemmikmuusikat, olenemata sellest, kus te olete, ilma et peaksite muretsema oma lõbu katkestamise pärast. Kõlar on varustatud 1000 mAh akuga, mis võimaldab kuni 8 tunni esitust ühe laadimisega. Mis veelgi parem, ooteolekus võib see kesta kuni 300 päeva. Vilkuv taustvalgus teavitab teid madalast laadimisest - laadimiseks kulub vaid 1,5 tundi.

HiFuture/ALTUS-Red/4

Asendamatu kaaslane liikvel olles

Selle kompaktne suurus (98 x 98 x 47,5 mm) tähendab, et saate seda igale poole kaasa võtta ja nautida suurepärast heli igal ajal, kui seda vajate. Praktiline kaelarihm võimaldab teil seda mugavalt randmel kanda või näiteks seljakoti külge kinnitada. ALTUS kõlar on samuti IPX5 veekindel, nii et te ei pea muretsema juhuslike pritsmete kahjustamise pärast.

HiFuture/ALTUS-Red/9
TootjaHiFuture
mudelALTUS
VärvPunane
Võimsus10 W
Muundurid40 mm
Frekventsagedus90Hz kuni 20 kHz
Impedants
SPL81 dB
SNR>= 76 dB
Bluetoothi versioon5.3
UlatusKuni 10 m
Bluetoothi profiilidHFP1.7 / A2DP 1.3 / AVRCP 1.6
Aku mahtuvus1000 mAh
Tööaeg8h
Laadimisaeg1,5h
Ooteaeg300 päeva
LaadimisliidesUSB-C
VeekindelIPX5
MikrofonJah
Mõõtmed98 x 98 x 47,5 mm

Lisainfo

VärvusPunane
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
30 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.