JBL

Kaasaskantav kõlar JBL Charge 5, hall

Tootekood:
JBLCHARGE5GRY
  • Ühenduvus: Bluetooth 5.1
  • Värvus: Hall
Hind
169.00 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates
Võimas heli igaks seikluseks
JBL Charge 5 laseb kõlada võimsal JBL Original Pro Sound helil erakordse selgusega tänu oma kahesuunalisele kõlarisüsteemile. See koosneb optimeeritud draiverist, eraldi tweeterist ja kahest bassiradiaatorist. JBL Charge 5 suure kõlaga, kuid hõlpsasti kaasaskantav kõlar on vee- ja tolmukindel, nii et saad selle iga ilmaga kõikjale kaasa võtta. Ja tänu 20-tunnisele akukesvusele saad pidutseda, kuni päike loojub – või tõuseb – kõikjal.

Juhtmevaba Bluetooth ühendus
Ühenda kõlariga juhtmevabalt kuni 2 nutitelefoni või tahvelarvutit ja naudi võimast JBL Original Pro heli.

IP67 vee- ja tolmukindel disain
Basseini äärde, parki, randa – JBL Charge 5 on IP67 vee- ja tolmukindel, nii et saad selle muretult kõikjale kaasa võtta.

Julge disain
Julge heli kohtub julge disainiga. JBL Charge 5 laseb muusikal võimsalt kõlada, kuid on samas hõlpsasti kaasaskantav. Aseta see vertikaalselt või horisontaalselt.

Lõbutse PartyBoost'iga
PartyBoost võimaldab stereoheli saamiseks siduda kaks või mitu JBL PartyBoostiga ühilduvat kõlarit, pidu tõeliselt käima tõmmata.

JBL Portable rakendus
Maksimeeri oma helikogemust JBL Portable rakendusega. Saa värskendusi ja tootetuge otse oma telefonist. Seejärel ava funktsioonid, võimenda heli või kohanda oma bassi, et heli täielikult kontrollida.

20 tundi kuulamisaega
Ära muretse pisiasjade nagu aku laadimise pärast. JBL Charge 5 kõlariga saad ühe laadimisega kuni 12 tundi kuulamisaega.

USB laadimiskaitse
Lae südamerahuga. JBL Charge 5 on varustatud USB-C laadimiskaitsega. See tähendab, et kui pistik tuvastab vett, soola või muid kemikaale, kuuled helimärguannet, et teaksid kõlari vooluvõrgust lahti ühendada.

Akupanga funktsioon
Sisseehitatud akupank võimaldab laadida seadmeid ilma lugusid katkestamata Bold sound for every adventure
Your adventure. Your soundtrack. The bold JBL Charge 5 delivers powerful JBL Original Pro Sound with exceptional clarity thanks to its 2-way speaker system consisting of an optimized racetrack-shaped driver, separate tweeter, and dual pumping bass radiators. This big-sounding, yet easy to carry speaker is waterproof and dustproof, so you can take it anywhere in any weather. And with 20 hours of battery life, you can party 'til the sun goes down—or comes up—wherever the music moves you. Use PartyBoost to link multiple compatible speakers. JBL Charge 5 comes in a variety of cool colors.

Louder, more powerful sound
The beat goes on with the JBL Charge 5 2-way speaker system, engineered to deliver loud, crystal clear, powerful sound. Its racetrack-shaped woofer delivers exceptional low frequencies and midrange, while a separate tweeter produces crisp, clear high-frequencies. JBL Charge 5 also features optimized dual passive radiators for deep bass, fine-tuned with using Harman's advanced algorithm.

IP67 waterproof and dustproof
To the pool. To the park. JBL Charge 5 is IP67 waterproof and dustproof, so you can bring your speaker anywhere.

20 Hours of Playtime
Don't sweat the small stuff like charging your battery. JBL Charge 5 gives you up to 20 hours of playtime on a single charge.

Battery bank function
The built-in battery bank allows you to charge devices without interrupting your music

Tehnilised Andmed

ÜhenduvusBluetooth 5.1

Lisainfo

VärvusHall
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
3 tk
Tellimine esindusse 2-7 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.