Edifier Hecate G200 magnetischer Speaker Bluetooth schwarz retail

Edifier
Tootekood: G200
  • Ühenduvus: Yes
  • Värvus: Must
Hind
25.95 €

Edifier Hecate G200 kõlar (must).

Kas oled valmis uue helikogemuse jaoks? Avasta G200 kõlar ja valluta maailm oma muusikaga! Vaatamata oma väikesele suurusele tagab see suurepärase helikvaliteedi, võimaldades sul kuulda kõiki oma lemmiklugude detaile. See pakub 2 režiimi - Mäng ja Muusika, ning ENC tehnoloogia tagab kõnede selguse, elimineerides helisegajad. Läbipaistev, modernne disain koos värvilise taustvalgustusega loob ainulaadse atmosfääri, ja tänu magnetpadjanditele saad hõlpsasti kõlari oma seadmetele kinnitada või kasutada seda alusena.

Su lemmikmeloodiad parimas vormis

Kas kuulad oma lemmikmuusikat või naudid põnevat mängu, G200 toob suurepärase helikvaliteedi! Tänu arenenud 40 mm juhtijale koged helisid enneolematult sügava ja selge kvaliteediga. Iga noot kõlab ainulaadselt, alates pehmetest toonidest kuni võimsa bassini, muutes su lemmiklood elavaks täiesti uuel viisil.

Katkematu muusika

Tagage katkematu meelelahutus! Edifier Hecate G200 kõlar pakub kuni 7 tunni tööaega, mis tähendab, et saad nautida heli pikka aega ilma sagedase laadimiseta. Aku tase on peaaegu tühi? Ära muretse! Muusika mängimise võimalus laadimise ajal võimaldab sul jätkata oma lemmikmeloodiate kuulamist isegi siis, kui kõlar on ühendatud toiteallikaga.

Kuula piiranguteta - Bluetooth 5.3

Avasta uus vabaduse mõõde muusika kuulamisel! Edifier Hecate G200 sisaldab uusimat Bluetooth 5.3 traadita ühendustehnoloogiat, mis tähendab veelgi kiiremat ja stabiilsemat ühendust sinu valitud seadmega madalama energiatarbimisega. Olenemata sellest, kas soovid kuulata oma lemmikmuusikat nutitelefonist, tahvelarvutist või sülearvutist, Bluetoothi ühendus tagab suurepärase helikvaliteedi ilma segajateta.

Imetlusväärne disain

Edifier Hecate G200 kõlar mitte ainult ei paista silma oma erakordse helikvaliteedi poolest, vaid ka paistab silma oma innovaatilise disainiga. Selle läbipaistev disain koos värvilise RGB taustvalgustusega annab sellele ainulaadse futuristliku ilme. Veelgi enam, magnetpadjad muudavad kõlari kergesti erinevatele seadmetele kinnitamiseks, tagades stabiilsuse ja kasutusmugavuse.

Kaasas

kõlar, kaelarihm, USB-C kuni USB-A kaabel, kasutusjuhend

 

TootjaEdifier
mudelG200
Bluetooth versioon5.3
Bluetooth protokollidA2DP / AVRCP
HelikoodikSBC
MuundurØ40 mm
Impedants
Frekventsageduse vastus250Hz-15kHz
Piiratud moonutusega väljundvõimsus3 W
Tööaeg7 tundi (taustvalgustus välja/50% helitugevus)
LaadimisliidesUSB-C
Kaal62,5 g

Tehnilised Andmed

ÜhenduvusYes
BluetoothOlemas
Väljundvõimsus3 W

Lisainfo

VärvusMust
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
64 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.