Olympus

Olympus diktofon LS-P1 PCM, hõbedane

Tootekood:
V414141SE000
  • Värvus: Hõbe
Hind
137.20 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates
Stiilsus ja täielik funktsionaalsus
Väiksemõõtmelise LS-P1 PCM-salvesti näol on Sul stiilne salvestusseade, mis ei tee kvaliteedi osas kompromisse ja tagab, et kõikidest Sinu lugudest saab selged salvestused - olenemata lugude žanrist.

Selge heli, puhas nauding
LS-P1 digitaalsel helisalvestil on kõige kaasaegsemad mikrofonid: nende 90°-ehitus tagab erakordse stereotunde. Tänu mikrofonide kvaliteetsele ehitusele saad lisaks selge heli, millel on madal müratase. Kõik see ja rohkem veel on pakitud superõhukesse korpusesse – erakordsed salvestused nii muusikast kui kohtumistest.

Täisvõimsusel täpsed salvestused
Tänu kõrgkvaliteetsele mikrofonivõimendile saad nautida täpset stereoheli ilma, et signaal kuidagi halveneks. See kasutab interferentsi kõrvaldamiseks kõrgetasemelist võimendit – kompaktse seadme abil originaalse stereoheliga helisalvestuste tegemiseks. OLYMPUSE insenerid on läinud veel kaugemale, luues uue koodeki, mis tagab AD/DA muusika konverteerimisel veelgi madalama mürataseme ja selgema helikvaliteedi.

Õhuke stiil, meeldiv kasutada
Salvesti sisemuses olev võimas tehnoloogia on peidetud õhukesse metallkorpusesse – tehes stiilselt kompaktsest LS-P1 mudelist PCM salvesti, mille kasutamist naudid igal nupuvajutusel. Kuna see on nii vastupidav ja kõrgtehnoloogiline, soovid seda väiksemõõtmelist helisalvestit kõikjal endaga kaasas kanda – selle kasutamise muudab eriti mugavaks Direct USB andmetalletuse ja –edastuse võimalus.

Sujuv heli – parem kui CD-kvaliteet
LS-P1 võimaldab teha lineaarseid PCM-vormingus salvestusi kuni 24 biti ja kuni 96kHZ diskreetimissageduse juures - ületades seega kaugelt 44.1kHz/16 bitist CD helikvaliteeti. Valides selle bitikiiruse ja diskreetimissageduse, saad oma salvestised hõlpsalt CD-plaadile talletada.
  • Manuaalne salvestustaseme määramine – dünaamiline heli igal laulul.
  • Kõrgpääsfilter – selged salvestused vestlustest.
  • Statiiviadapter – profitasemel seadistusvõimalus.
  • Piirik – salvestuse õnnestumine on tagatud.
  • Kalenderotsing – leia, mida otsid. Kiiresti.
  • Intelligentne automaatrežiim – teeb seadistused Sinu eest.
  • Suummikrofon – kohandub vastavalt ümbritsevale keskkonnale.
  • Hääle tasakaalustaja – nüüd kuuled kõiki.
  • Müravähendus – vähem müra, rohkem heli.

Lisainfo

VärvusHõbe
Mõõtmed39.6 x 14.4 x 108.9
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
16 tk
Tellimine esindusse 2-5 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.