Razer

Razer kõlarid Nommo V2, must

Tootekood:
RZ05-04750100-R3G1
  • Ühenduvus: USB Type C to USB Type A; Juhtmega
  • Värvus: Must
Hind
238.30 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates
Võimas heli
Razer Nommo V2 kõlarid koos subwooferiga edastavad loomutruud ruumi täitvat heli koos endassehaarava bassiga. THX® Spatial Audio ruumiline heli ja Razer Chroma™ RGB valgustus loovad kaasahaarava kogemuse, mis hõlmab nii nägemist kui kuulmist.

Loomulik, kristallselge akustika
Naudi täpset heli taasesitust ja optimaalset selgust kahe võimsa 3" täisulatusega draiveri kaudu – mõlemad on varustatud alumiiniumfaasipistikutega, et minimeerida heli peegeldust kummaski kõlaris.

THX® ruumiline heli
Razeri täiustatud virtuaalne 7.1 ruumiline heli edastab heli erakordse täpsusega, võimaldades realistlikumat ja üksikasjalikumat helipilti, mis äratab filmid, mängud ja muusika ellu.

THX mänguprofiilid
Vii oma helikogemus THX mänguprofiilidega järgmisele tasemele. Rakenda kohandatud profiile, mis täiustavad Sinu lemmikmängude helikujundust, et saada tõeliselt realistlik akustika, mis peegeldab Sinu ümbrust, ja täpsem asendiheli parema suunakuulmise jaoks.

Razer Chroma™ RGB valgustus
Võimenda oma mängurilaua disaini efektse Razer Chroma valgustusega. Vali lugematute valgusmustrite hulgast ja täiusta mängu dünaamiliste mängusiseste valgusefektidega.

5,5" draiveriga subwoofer
Võimsa 5,5" elemendiga varustatud subwoofer edastab sügavaid ja rikkalikke madalaid helisid, suurendades meelelahutuse naudingut ruumi täitva bassi abil, mida kuuled sama hästi kui tunned.

Platvormidevaheline ühilduvus
Koge võimsat heli erinevatel platvormidel – arvutis, PlayStation 4 ja PlayStation 5-ga USB kaudu või nutiseadme ja Nintendo Switchiga Bluetoothi kaudu.

Tehnilised Andmed

ÜhendusedBluetooth; USB C
ÜhenduvusUSB Type C to USB Type A; Juhtmega
BluetoothOlemas

Lisainfo

VärvusMust
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
3 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.