Rode

Rode Streamer X

Tootekood:
STREAMERX
Hind
324.60 €
Kuumakse
9.47 € / kuumakse alates
RØDE Streamer X ühendab ühte kompaktsesse seadmesse heliliidese, videosalvestuskaardi ja juhtpuldi, mis teeb professionaalse sisu loomise uskumatult lihtsaks. See on uus viis viimasepeal eetrikvaliteediga heli ja video otseülekandeks. 

Stuudioklassi helisisendid
Streamer X on varustatud stuudioklassi helisisenditega XLR-mikrofonide ja -instrumentide, kõrvaklappide ja RØDE juhtmevabade mikrofonide jaoks. Koos ülimadala mürataseme ja suure võimendusega Revolution Preamp™ ja võimsa APHEX®-i helitöötlusega on puhas helikvaliteet tagatud.

Suurepärane videokvaliteet & USB-C ühendus
HDMI-ühendused pakuvad kuni 4K 30 fps/2K 60 fps edastust ja 2K 120 fps/4K 60 fps läbilaskevõimet uskumatu videokvaliteedi jaoks paljudes rakendustes, alates striimimisest ja mängimisest kuni taskuhäälingusaadete ja sisu loomiseni kuni äriesitlusteni. Kaks USB-C ühendust võimaldavad sujuvalt kahe arvuti või nutiseadmega ühendada.

Lihtne juhtimine
Neli täielikult kohandatavat SMART nuppu võimaldavad käigupealt heli reguleerida või hääleefekte lisada ja muid toiminguid arvutis käivitada. Laiendatud funktsionaalsuse ja võrreldamatu paindlikkuse tagamiseks ühildub see täielikult ka RØDE tarkvaraga, sealhulgas UNIFY, RØDE Central ja RØDE Connect.
  • Professionaalne heliliides, videosalvestuskaart ja juhtpult integreeritud ühte kompaktsesse ja hõlpsasti kasutatavasse seadmesse
  • 4K 30 fps videosalvestus ja 4K 60 fps läbilaskevõime HDMI kaudu
  • Stuudioklassi Revolution Preamp™ koos Neutrik® kombineeritud pesaga XLR-mikrofonide või instrumentide jaoks
  • 3,5 mm TRRS sisend kõrvaklappide ühendamiseks
  • Integreeritud juhtmevaba vastuvõtja RØDE Series IV juhtmevabade mikrofonide (sh Wireless GO II ja Wireless ME) ühendamiseks
  • Kaks USB-C liidest kahe arvuti või nutiseadmega ühendamiseks
  • Neli programmeeritavat SMART nuppu helide, häälesageduse ja muude toimingute käivitamiseks arvutis
  • Ühildub RØDE tarkvaraga, sealhulgas UNIFY, RØDE Central ja RØDE Connect
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
3 tk
Tellimine esindusse 2-7 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.