Shower Speaker Tribit AquaEase BTS11 (blue)

Tribit
Tootekood: E11-1368N-01
  • Värvus: Sinine
Hind
34.95 €

Tribit Bluetooth dušikõlar AquaEase BTS11 (sinine)

Kas sulle meeldib muusikat kuulata vannis olles? Kuid kas sa muretsed, et su kõlar saab märjaks? AquaEase BTS11-ga ei pea sa millegi pärast muretsema! Sellel on IPX7 veekindlus, nii et saad seda mugavalt oma vannitoas kasutada. Veelgi enam, see kasutab Bluetooth 5.3 tehnoloogiat, nii et saad nautida stabiilset ja kiiret ühendust. Naudi puhtaid helisid, mis on peidetud peopesa suuruses seadmesse!

Tribit/AquaEase-BTS11-blue/1

Suurepärane helikvaliteet

AquaEase BTS11 kõlar on varustatud 48-millimeetrise draiveriga, mis tagab suurema võimsuse ja parema helikvaliteedi. Alates tänasest kõlavad su lemmiklood veelgi paremini, sest Tribiti saab kirjeldada kolme sõnaga: selge, vali ja tasakaalustatud. See väike seade muudab iga su vanni unustamatuks lõõgastumishetkeks, mida saad nautida parima muusika saatel.

Tribit/AquaEase-BTS11-blue/9

Juhtmevaba nauding

Tribit kasutab Bluetooth 5.3 tehnoloogiat, mis muudab ühenduse stabiilseks, kiireks ja usaldusväärseks. Unusta keerduvad kaablid! Veelgi enam, see kõlar on varustatud mikrofoniga, nii et saad vabalt telefonikõnesid teha isegi vannis olles. Sul on ka võimalus ühendada 2 kõlarit veelgi paremate heliefektide saavutamiseks!

Tribit/AquaEase-BTS11-blue/4

Pikk esitusaeg

Tribit kõlari eripära on selle pikk esitusaeg. See on varustatud 2200 mAh akuga, mis tagab kuni 18 tunni esitusaega! Sa ei pea muretsema seadme äkilise tühjenemise pärast. Veelgi enam, spetsiaalne valgusindikaator teavitab sind seadme tööolekust.

Tribit/AquaEase-BTS11-blue/5

Veel rohkem võimalusi

Tribitiga saad veel rohkem võimalusi! Sellel on IPX7 veekindlus, nii et see võib sind igasse vanni saata ilma muretsemata! Sa saad seda võtta ka jõkke või basseinisse, muretsemata selle kahjustamise pärast. Stiilse välimuse annavad RGB tuled, mida saad soovi korral sisse ja välja lülitada. Lisaks on kõlar varustatud kellaga, nii et sul on alati kõik kontrolli all!

Tribit/AquaEase-BTS11-blue/6

Kasutusmugavus

AquaEase BTS11 on loodud mugavust silmas pidades. Selle mõõtmed on vaid 109,6 × 109,6 × 48,2 mm, mistõttu on see ideaalne kaaslane igal reisil! Veelgi enam, kõik vajalikud juhtnupud asuvad toote ülaosas, muutes nendele juurdepääsu väga lihtsaks. Lisaks on sul ka spetsiaalne Tribit rakendus, mis muudab seadme juhtimise veelgi lihtsamaks.

Tribit/AquaEase-BTS11-blue/7

Komplektis

kõlar USB-C laadimiskaabelkasutusjuhend
TootjaTribit
mudelE11-1368N-01
Bluetooth versioon5.3
Bluetooth profiilA2DP, AVRCP, HFP, HSP
Frekventsagedus100-16KHz
Muundurite suurus48mm, 1 x passiivne soojusvaheti
Laetav aku3.7V, 2200mAh, 8.14Wh
VeekindelIPX7
Muusika esitusaegKuni 18 tundi
Mõõtmed109.6 × 109.6 × 48.2 mm
VärvSinine

Lisainfo

VärvusSinine
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
3 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.