Sonos

Sonos Soundbar Arc, must

Tootekood:
ARCG1EU1BLK
  • Ühenduvus: WiFi IEEE 802.11 b/g
  • Värvus: Must
Hind
918.20 €
Kuumakse
26.78 € / kuumakse alates
Premium-klassi nutikas ribakõlar filmide nautimiseks, muusika kuulamiseks, mängude heli parendamiseks ja muuks. Ärata kogu meelelahutus ellu vaimustavalt realistliku Arc Dolby Atmos heliga. Juhi Arc'i oma häälega, puldiga, Sonos rakenduse või AirPlay 2 kaudu. Sonos Arc on ideaalne kaaslane teleritele, mis on suuremad kui 49-tolli.

Sukeldu muusikamaailma
Striimi muusikat, kuula raadiot, podcaste või muud kõigist oma lemmikteenustest Sonos rakenduse või Apple AirPlay 2 kaudu.

Erakordne helikvaliteet kohtub elegantse disainiga
Üksteist tipptasemel elementi kirgaste kõrgsageduste, dünaamiliste kesksageduste ja üllatava bassi jaoks. Kogu see võimsus on pakitud Arc'i peene korpuse sisse, mille saab lihtsalt seinale kinnitada või mööblile asetada.

Kristallselged dialoogid
Arc on Oscar'i võitnud heliinseneride poolt häälestatud spetsiaalselt selleks, et rõhutada inimhääle kõla, et kuuleksid iga sõna selgelt. Lülita Sonos rakenduses sisse Speech Enhancement, et sosinal vestlusi või valjude märulistseenide kestel räägitud kõnet veelgi selgemini kuulda.

Hääljuhtimine
Sonos Arc ribakõlaril on sisseehitatud Google Assistant ja Amazon Alexa (hetkel Eestis ametlikult veel ei tööta). Tänu neile saad mängida muusikat, kuulata uudiseid, lisada äratusi, saada vastuseid oma küsimustele ja palju muud.

NB! Arc ei ühildu CCFL-valgustusega teleritega (toodetud 2004-2012).

Tehnilised Andmed

ÜhenduvusWiFi IEEE 802.11 b/g

Lisainfo

VärvusMust
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
15 tk
Tellimine esindusse 2-5 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.