Speaker HiFuture EVENT Bluetooth (black)

HiFuture
Tootekood: EVENT(BLACK)
  • Värvus: Must
Hind
131.70 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

HiFuture EVENT Bluetooth kõlar (must)

Lase end võluda helidest. HiFuture EVENT kõlaril on topelt DSP signaaliprotsessor ja mitmed audio sisendid, mis tagavad kompromissitu helikogemuse ja laia ühilduvuse. See toetab ka Bluetooth versiooni 5.3. Bass Boost funktsioon lisab igale laulule sügavust ja jõudu, samas kui dünaamilised RGB valgustusefektid aitavad luua ainulaadset atmosfääri. Lisaks töötab seade hästi ka powerbankina ja seda saab ühendada teise kõlariga stereosüsteemi.

HiFuture/Event-Black/8

Heli, mis rõõmustab

EVENT mudel on varustatud 50-vatise wooferi ja 30-vatise tweeteriga, et pakkuda erakordset heli, mis paistab silma mitte ainult oma selguse, vaid ka täiusliku helivaljuse poolest. Tänu topelt DSP protsessorile ja mitmetele audio sisenditele elustuvad iga noot ja rütm täiuslikus harmoonias. Alates nüüd saad nautida muusikat kõrgeima kvaliteediga, kuulda iga detaili ja tunda iga rütmi, olgu sa kodus, rannas või peol.

HiFuture/Event-Black/1

Veelgi võimsam bass

Bass Boostiga viib HiFuture EVENT kõlar sinu muusikalise kogemuse uuele tasemele, pakkudes võimsat ja rikkalikult detailset heli. Optimeeritud õhuvool ja bassiava täpne reguleerimine seadme disainiga on minimeerinud helide moonutusi, ning spetsiaalselt kujundatud ava täiustab veelgi helikvaliteeti. Vastupidav 8 mm paksune PS plastkorpus minimeerib akustilist resonantsi. Kõlar summutab ka vibratsiooni, mis toob kaasa pehme ja dünaamilise bassi. Valmistu erakordseks sügavuseks ja koge oma lemmiklaule uuesti!

HiFuture/Event-Black/7

Laienda oma muusikalisi horisonte

HiFuture EVENT kõlar võimaldab sul ühendada juhtmevaba stereosüsteemiga, mis tähendab kahekordset helinaudingut. Nüüd saad nautida täiuslikku heli veelgi põnevamal viisil. Ühenda seade teise sama seeria kõlariga ja loo kaasahaarav sümfoonia, mis täidab kogu ruumi, ümbritsedes sind helimaagiaga. See on ideaalne võimalus kogeda muusikat selle täies hiilguses ja jagada kogemust sõprade ja perega.

HiFuture/Event-Black/9

Aistete pidu

Loo hämmastav atmosfäär. HiFuture EVENT kõlar pakub RGB taustvalgustust, et alustada igat pidu põneval viisil. Kombineeri oma lemmiklaulude heli valgusshowga ja peo nagu kunagi varem!

HiFuture/Event-Black/5

Teie mugavuse lahendused

Sa ei pea muretsema, et kõlarit tuleb tihti laadida. See on varustatud 4000 mAh liitium-polümeerakuga, mis tagab rahuldava tööaja. Seadme energia taastamiseks kulub vaid umbes 4 kuni 5 tundi. Lisaks kasutab EVENT mudel Bluetoothi uusimas versioonis 5.3, nii et saad alati nautida stabiilset ja kiiret edastust. Kuid see ei ole mugavuste lõpp - tänu läbimõeldud disainile saad kõlarit vabalt paigutada igale poole, isegi statiivi peale!

HiFuture/Event-Black/4

TootjaHiFuture
MudelEVENT
Nominaalvõimsus80W (50W +30W)
Bluetoothi versioon5.3 (BP1048B2)
Aku tüüpLiitium-polümeer
Aku mahtuvus4000 mAh
Laadimisaeg4 kuni 5 tundi
LaadimisportUSB-C
Kaal5.8 kg

Lisainfo

VärvusMust
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
21 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.