Speaker HiFuture Ripple Bluetooth (black)

HiFuture
Tootekood: RIPPLE(BLACK)
  • Värvus: Must
Hind
43.80 €

HiFuture Ripple Bluetooth kõlar (must)

Kogege heli, mis rõõmustab ja inspireerib. 20-vatine woofer ja 10-vatine tweeter tagavad HiFuture'i Ripple mudeli erakordse heli. Samuti on sellel sisseehitatud ekvalaiser, mis võimaldab teil bassi kvaliteeti isiklikele eelistustele vastavaks kohandada. Vastupidav aku võimaldab 12 tunni järjestikust esitust ning IPX7 veekindel hinnang tähendab, et saate nautida oma lemmikmuusikat ka ebasoodsates tingimustes. Samuti on võimalik ühendada kaks Ripple kõlarit, et veelgi parandada kuulamiskogemust. Lisaks toetab seade Bluetooth 5.3, mis tagab stabiilse ühenduse kuni 10 meetri kaugusel.

HiFuture/Ripple-black/8

Usaldusväärne helikvaliteet

Balansseeritud helisagedus, väljundvõimsus kuni 30 vatti ja kahe suunaga täisvahemiku heliväljund loovad kombinatsiooni, mis toob esile hämmastava heli. Ripple kõlar on loodud edastama selgeid instrumente, peeneid vokaalnuansse ning tasakaalustatud kõrgeid ja madalaid helisid.

HiFuture/Ripple-black/9

Muusikaline pidu

Ühendage kaks Ripple kõlarit ja nautige kvaliteeti, millest olete kunagi vaid unistanud! HiFuture'i seadmed kohandavad ja optimeerivad heli oskuslikult, olenemata nende asendist. Seega saate neid vabalt asetada lauale, panna põrandale või kinnitada seljakotti, nautides samal ajal puhtaid helisid. Koos Androidi ja iOS-i seadmetega tagab Ripple mudel madala latentsuse, mis veelgi parandab filmide vaatamise kogemust.

HiFuture/Ripple-black/3

Robustne, rafineeritud disain

Ripple on garantii suurepärase heli tagamiseks rasketes tingimustes. Selle vastupidav disain kaitseb niiskuse eest, nagu tõendab IPX7 sertifikaat. HiFuture'i kõlari korpus on valmistatud silikoonist, mis on vastupidav ja ei ole kalduv värvimuutusele ega koorumisele. Seade näitab ka korrosioonikindlust. Seega võite olla kindel, et see teenib teid usaldusväärselt kaua.

HiFuture/Ripple-black/1

Kasutusmugavus

Ripple kõlari kasutamine ei valmista teile raskusi. Vastavate nuppude abil, mis asuvad juhtpaneelil, saate mugavalt seadet sisse või välja lülitada, lugusid kerida ja helitaset reguleerida. Nüüd on kõik, mida vajate, käeulatuses!

HiFuture/Ripple-black/6

Kuni 12 tunni tööaeg

Kas plaanite reisi? Või plaanite veeta aega maalilise järve ääres? Võtke oma Ripple kõlar ja nautige oma lemmiklaulude helisid 12 tunni jooksul ühe laadimisega! Selline muljetavaldav tööaeg on võimalik tänu võimsale 4000 mAh akule. Seadme energia taastamiseks kulub vaid 3,5 tundi.

HiFuture/Ripple-black/5

Bluetooth 5.3

Ripple kõlar toetab uusimat Bluetooth 5.3 tehnoloogiat, mis tagab veelgi lihtsama ja stabiilsema ühenduse. See tähendab, et saate selle ühendada mis tahes seadmega, näiteks nutitelefoni, lauaarvuti või tahvelarvutiga, ja nautida suurepärast muusikat ilma katkestuste või häireteta.

HiFuture/Ripple-black/7
TootjaHiFuture
MudelRipple
Nominaalne võimsus20 W, 10 W
Bluetooth versioon5.3
Bluetoothi ulatuskuni 10 m
Aku tüüppolümeer
Aku mahtuvus4000 mAh
Tööaegkuni 12 tundi
Laadimisaeg3.5 tundi
LaadimisportUSB-C
VeekindelIPX7
Kaal635 g

Lisainfo

VärvusMust
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
13 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.