Speaker Tribit XSound Go BTS20 bluetooth (black)

Tribit
Tootekood: E20-1368N-03
  • Värvus: Hõbe
Hind
45.05 €

Tribit XSound Go BTS20 kõlar (must)

Varusta end kõlariga, mida saad kaasa võtta praktiliselt igale poole! Tribit XSound Go BTS20 on kompaktne, veekindel ja pika tööajaga. See genereerib kristallselget ja detailirohket heli sinu lemmiklugudest.

Kõrge kvaliteediga heli

Kõlar on varustatud kahe 40-millimeetrise juhtmega ja passiivse radiaatoriga, mistõttu genereerib see kõrgekvaliteedilist heli. Kuula oma lemmikplayliste, nautides bassi sügavust ja detailide kõrget küllastust - olenemata sellest, kus sa oled!

Bluetooth 5.0

Tunne juhtmevabad lahendused ja varusta end seadmega, mis võimaldab sul muusikat või audioraamatuid mugavalt kuulata. BTS20 kasutab võimsat Bluetooth 5.0 moodulit, millel on madal häirete tundlikkus ja madal energiatarve.

Tõhus toiteallikas

Kõlar saab toite vastupidavast 4400 mAh akust, mis tagab kuni 24 tunni tööaja - see on ekvivalent umbes 500 laulu kuulamisest ühe laadimisega! Sa saad mugavalt energiat täiendada kaasasoleva kaabli kaudu, ja kogu protsess võtab aega umbes 4 tundi.

Mõeldud mugavuseks

Seadme disain toetab kasutusmugavust praktiliselt igas keskkonnas. Selle kompaktne suurus võimaldab sul seda kaasa võtta praktiliselt igale poole. Veelgi enam, IPX7 veekindel hinnang tagab, et seda saab kasutada isegi ebasoodsates ilmastikutingimustes. Sa saad ka randmepaela, et seadme kandmine oleks lihtne.

Komplekt sisaldab:

KõlarUSB-C kaabelRandmepaelKasutusjuhend
TootjaTribit
mudelBTS20
Muundurid2 x 45 mm, 1 x passiivne jahutusradiaator
Väljundvõimsus2 x 16 W
ÜhendusBluetooth 5.0
TööaegKuni 24 tundi
Laetav aku4400 mAh, 3.7 V
Laadimisaeg4 tundi, 5V/1A
SisendDC 5V/1A
Veekindluse klassIPX7

Lisainfo

VärvusHõbe
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
11 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.