SteelSeries

SteelSeries Arena 3 Mängurikõlarid - Must

Tootekood:
61536
Hind
119.90 €139.90 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Leidke oma areen

Arena 3 kõlarid muudavad teie mänguriseadme eepiliseks mänguriareeniks.

Kogege täielikku ulatust, kaasahaaravat heli Arena 3-ga, 2.0 mängukõlarisüsteemiga koos massiivsete 4-tolliste draiveritega, et saavutada suurepärane mängurikogemus, mis võimaldab teil oma areeni leida.

Massiivsed 4-tollised draiverid

Mänguri ühe suurima kõlaridraiveriga Arena 3 kasutab orgaanilist kiukoonust, et luua täielik valik kristallselgeid kõrgeid helisid, elavat keskmist heli ja võimsat bassi, et kuuleksite iga sammu, kuuli ja plahvatust täieliku keelekümblusega.

Ühenduse loomiseks mitu võimalust

Kutsuge oma tuppa mänguride kõige kaasahaaravamad helid tavaliste 3,5 mm kaablitega, ühendades arvuti, telefoni, tahvelarvuti, teleri või muud heliseadmed.

Juhtimine käeulatuses

Kõiki olulisi sätteid saate hõlpsalt reguleerida helitugevusnupu ja mugava multifunktsionaalse nupuga vaigistamiseks, peakomplekti ja LED-i ümberlülitamiseks ning Bluetoothiga sidumiseks.

Bluetooth-ühenduvus

Kasutage laialdaselt ühilduvat Bluetoothi, et saada kaablivaba kogemus ning mugav ühendus oma telefoni ja muude seadmetega.

Heli kohandamine

Täiustage oma areeni ruumilise heli abil ja kohandage peaaegu kõiki heli aspekte 10-ribalise parameetrilise ekvalaiseri ja muu abil, kasutades arvutis Steelseries Sonar tarkvara.

Eesttulega bassiport

Kogege heli täielikku laiust, kuna akustilise kujuga eesmine bassiport minimeerib tagaseinte helimoonutusi ja parandab madala sagedusega jõudlust.

Reguleeritav alus

Looge oma täiuslik helimaastik, kallutades kõlareid vertikaalselt optimaalse kuulamisasendi saavutamiseks.

Juhtmega peakomplekti tugi

Ühendage lemmik juhtmega peakomplekt kõlaritega ja vahetage nende vahel aluse juhtnuppude abil – kaablit pole vaja vahetada.


Toote saadavus

Tallinn
Vesse Maksimarket
1 tk
Kristiine Keskus
1 tk
Pärnu
Pärnu Port Artur 2
1 tk
NB! Tooteid on poodides vähem kui 5 tk, palume kohale tulles vajadusel eelnevalt kinnitada toote saadavust soovitud esinduses.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.