SteelSeries

SteelSeries Arena 7 Must - Arvutikõlarid mängurile

Tootekood:
61543
  • Ühenduvus: Juhtmevaba; Juhtmega
  • Värvus: Must
Hind
259.90 €299.90 €
Kuumakse
7.58 € / kuumakse alates

Steelseries Arena 7 on muljetavaldav 2.1 mängukõlarite süsteem, mis pakub võimsat ja täpset helimaastikku. Sellel on kahe suuna kõlaridisain, kus on orgaanilise kiuga bassikõlarid ja siidist membraan kõrgsageduskõlaritega. Süsteemi osana on ka 6,5-tolline subwoofer, mis pakub sügavat ja võimsat bassi.

Kõlareid saab lihtsalt ühendada erinevate seadmetega, näiteks arvuti, PlayStation, Mac või nutitelefon, kasutades USB, Bluetooth, optilist või 3,5 mm Aux-kaablit või juhtmega kõrvaklappe. Parempoolse kõlari allosas asub multifunktsionaalne juhtnupp ja helirullik, et tagada kasutajale mugav kasutuskogemus. Kõlarid on valgustatud 16,8 miljoni RGB-värviga, mis reageerivad ekraanil toimuvale tegevusele ja muusikale.

Saate kohandada heli vastavalt oma eelistustele tänu 10-ribalisele parameetrilisele ekvalaiserile, akustilisele kaja tühistamisele ning ruumilisele helile, mida saab luua Sonar-tarkvara abil.

Steelseries Arena 7 on silmapaistev kõlarisüsteem, mis pakub suurepärast helikvaliteeti, mitmekülgset ühenduvust erinevate seadmetega ning unikaalseid funktsioone, mis võimaldavad teil nautida täpset ja võimsat heli mängudes ja muusikas.

Tehnilised Andmed

ÜhendusedUSB; 3.5 mm
ÜhenduvusJuhtmevaba; Juhtmega
BluetoothOlemas

Lisainfo

VärvusMust

Toote saadavus

Tallinn
Rocca al Mare keskus
1 tk
Magistrali Keskus
1 tk
Kristiine Keskus
1 tk
Tartu
Tartu Lõunakeskus
1 tk
Pärnu
Pärnu Port Artur 2
1 tk
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
2 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.