Toucan konverentsikõlar Connect

Toucan
Tootekood: TCS100KU-ML
  • Ühenduvus: Bluetooth 5.0
  • Värvus: Must
Hind
151.70 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates
Toucan Connect konverentsikõlar on suurepärane lahendus, kuid pead sageli koosolekuid kodukontorist või koos kolleegide ja klientidega kõikjalt maailmast. Tänu 4 sisseehitatud kajasummutusega mikrofonile, 5 W kõlarile ja lihtsale Plug-and-Play liidesele on see konverentsikõlar just see, mida vajad, et koosolekuid kiiresti ja tõhusalt läbi viia.

Professionaalne konverentskõne kvaliteet
Kõlar on varustatud 4 sisseehitatud kajasummutava mikrofoniga, mis püüavad kinni iga kõneleja hääle mis tahes nurga alt – see tagab, et kõik ruumis viibijad on kuuldavad.

Selge heli
Toucan Connect konverentskõlaril on 5 W kõlarielement, mis on ühtaegu suurepärane kvaliteetsete kõnede tegemiseks, aga ka muusika kuulamiseks.

Juhtmega või juhtmeta
Toucan Connect konverentsikõlarit saab ühendada kas kaasasoleva USB-kaabli või Bluetooth 5.0 juhtmevaba ühenduse kaudu, et tagada suurepärane helikvaliteet ja mugavus.

Kodu- või kontorikasutuseks
Toucan Connect konverentsikõlar sobib ideaalselt nii kodukontorisse kui kontori konverentsiruumi, et kaugtöö ja iga konverentsikõne klientidega sujuks kvaliteetse heliga. Tänu kompatksele disainile mahub see igale töölauale.

Lihtne üles seada ja kasutada
Ühenda Toucan konverentsikõlar oma nutitelefoni või tahvelarvutiga Bluetoothi kaudu ning arvutiga Bluetoothi või USB-kaabli abil. Lihtne Plug-and-Play liides on intuitiivne ja hõlpsasti kasutatav ning selle kasutamiseks ei ole vaja tarkvara allalaadimist ega draivereid.

Tehnilised Andmed

ÜhenduvusBluetooth 5.0

Lisainfo

VärvusMust
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
1 tk
Tellimine esindusse 2-7 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.