Tribit StormBox Micro 2 Portable Speaker BTS12 Blue

Tribit
Tootekood: E12-1368N-02
  • Värvus: Sinine
Hind
59.25 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Tribit StormBox Micro 2 juhtmevaba kõlar BTS12 Sinine

Kas soovid, et sinu lemmikmuusika saadaks sind mägimatkadel? Või otsid lihtsalt kompaktselt kõlarit, mis muutub sinu lahutamatuks kaaslaseks? Tribit StormBox Micro 2 on suurepärane valik! Sellel on juhtmevaba ühenduvus - see kasutab Bluetooth 5.3 tehnoloogiat, mis tagab stabiilse ja kiire ühenduse. Mis veelgi parem, see töötab kuni 12 tundi, mis tähendab, et sul ei ole vaja muretseda selle tühjenemise pärast kõige ebasoodsamal hetkel! Sa saad seda kasutada ka vihma käes või rannas, kuna selle IP67 veekindlus on silmapaistev.

Tribit/StormBox-Micro-2-BTS12-blue/7

Juhtmevaba muusika nautimine

Alates tänasest saad unustada sassis ja kohmakad kaablid! Tribitiga tunned juhtmevaba ühenduvuse rõõmu. StormBox Micro 2 kõlar kasutab Bluetooth 5.3 tehnoloogiat, seega garanteerib see kiire, lihtsa ja stabiilse ühenduse. Mis veelgi parem, saad ühendada korraga kuni 2 kõlarit, et nautida veelgi paremat ja valjemat heli! Tribitiga on iga reis ja pidu unustamatu!

Tribit/StormBox-Micro-2-BTS12-blue/2

Pikk tööaeg

Tribit kõlari eripära on selle pikk tööaeg. See on varustatud 4700 mAh akuga, mis tagab kuni 12 tundi esitusaega! Sa ei pea enam muretsema äkilise tühjenemise pärast, kuna LED-indikaator annab sulle teada laadimise taseme. Mis veelgi parem, saad selle energia taastada vaid 2,5 tunni jooksul, kasutades pakendis olevat USB-C kaablit.

Tribit/StormBox-Micro-2-BTS12-blue/1

Mitmeotstarbeline seade

Sinu telefoni energia tase on väga madal ja sul pole kusagil seda laadida? Ära muretse! StormBox Micro 2 ei ole mitte ainult kõlar - see on ka kaasaskantav powerbank. Selle abil saad näiteks laadida oma iPhone 13 kuni 1,4 korda ja Samsung Galaxy S20 1,1 korda. Isegi pikad matkareisid ei hirmuta sind enam!

Tribit/StormBox-Micro-2-BTS12-blue/3

Kasutusmugavus

StormBox Micro 2 kõlar ei ole mitte ainult väga funktsionaalne seade, vaid ka hästi läbi mõeldud disain ja ületamatu mugavus. Tänu oma sobivale suurusele saad selle kaasa võtta igale reisile, kuna see mahub kergesti seljakotti või käekotti. Mis veelgi parem, sellel on ka sisseehitatud mikrofon ning see omab IP67 veekindlust - saad selle kaasa võtta randa või kasutada vihmas ilma muretsemata. Lisaks on kasutusmugavuse suurendamiseks kõik vajalikud nupud paigutatud esipaneelile. Naudi oma lemmikmeloodiaid Tribitiga!

Tribit/StormBox-Micro-2-BTS12-blue/6

Komplektis

kõlarUSB-C laadimiskaabelkasutusjuhend
TootjaTribit
mudelE12-1368N-02
Bluetooth versioon5.3
VeekindelIP67
Kontrolleri suurusφ48mm, passiivne jahuti 32mm*52mm
Väljundvõimsus10W
Sagedusala70-20KHz
Laetav aku3.6V, 4700mAh
Muusika esitamise aegKuni 12 tundi 50% helitugevusel
Laadimisaeg2.5 tundi 5V/2A
VärvSinine

Lisainfo

VärvusSinine
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
113 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.