Tronsmart T2 Plus Upgraded 2024 Bluetooth Wireless Speaker

Tronsmart
Tootekood: T2PLUS2024
  • Värvus: Must
Hind
30.85 €

Tronsmart T2 Plus Uuendatud 2024 Bluetooth Traadita Kõlar.

Naudi suurepärast heli igal pool, kus soovid! Tronsmart T2 Plus kõlar pakub 20W võimsust, et luua täis ja rikkalik heli, mis täidab iga ruumi muusikaga. NFC-funktsioon muudab ühilduvate seadmete paarimise veelgi lihtsamaks ning võimas aku mängib sinu lemmiklugusid kuni 24 tundi. See on IPX7 veekindel ning kompaktne disain teeb sellest ideaalse kaaslase igaks väljasõiduks.

Võimas heli

Tronsmart T2 Plus Uuendatud 2024 pakub uskumatu 20-vatise väljundvõimsuse, mis täidab iga ruumi nurga võimsa ja selge heliga. Soovid veelgi paremaid tulemusi? Paarita kaks kõlarit, et sukelduda ümbritsevasse helisse, mis viib sind otse sinu lemmiklugude keskele. Tunne, kuidas heli ümbritseb sind kõikidest külgedest, et kogeda veelgi kaasahaaravamat elamust!

Traadita ühendus suurema vabaduse nimel

Vali oma lemmik esituse meetod ja kuula muusikat ilma segajateta! NFC-funktsioon võimaldab sul paarida oma nutitelefoni kõlariga ühe puudutusega, tagades kiire ja sujuva ühenduse, samas kui Bluetooth 5.3 garanteerib stabiilse edastuse kuni 18 meetri kaugusele. Tronsmart T2 Plus Uuendatud 2024 pakub ka võimalust ühendada AUX-kaabli kaudu või kasutada microSD/TF mälukaarti.

Muusika ilma lõpuni

Unusta muusika katkestused! Muljetavaldava aku kestvusega kuni 24 tundi saad nautida oma lemmiklugusid katkematult. Ja kui on aeg laadida, siis kiire laadimine USB-C pordi kaudu võimaldab sul naasta muusika juurde vaid 2-3 tunni pärast. Veelgi enam, valgusindikaator näitab sulle aku laadimistaset.

Ideaalne kaaslane igaks seikluseks

Tronsmart T2 Plus Uuendatud 2024 ei pea sa muretsema ilmastikuolude või juhusliku üleujutuse pärast. IPX7 veekindluse tõttu on kõlar valmis kõigeks, alates ootamatutest suvevihmadest kuni spontaansete rannapeodeni. Selle väike jalajälg ja kaasaskantav disain võimaldavad seda hõlpsasti igasse kotti või seljakotti mahutada.

Kaasas:

kõlarUSB-C laadimiskaabel3.5mm audio kaabelkasutusjuhend

TootjaTronsmart
mudelT2 Plus Uuendatud 2024
VärvMust
Bluetoothi versioon5.3
Bluetoothi profiilidA2DP / AVRCP / HFP / HSP
Väljundvõimsus20 W
UlatusKuni 18 meetrit
NFCJah
VeekindelIPX7
TööaegKuni 24 tundi (50% helitugevus)
Laetav aku7.4V/2000 mAh
Laadimisaeg2-3 tundi
LaadimisliidesUSB-C
Mõõtmed175 x 68 x 55 mm
Kaal550 g

Lisainfo

VärvusMust
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
135 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.