Wireless bluetooth speaker Blitzwolf BW-WA6 RGB 80W

Blitzwolf
Tootekood: BW-WA6
  • Värvus: Must
Hind
80.50 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Bluetooth Traadita Kõlar Blitzwolf BW-WA6 RGB 80W

Blitzwolf BW-WA6 RGB 80W kõlar on seade, mis mitte ainult ei paku kvaliteetset heli, vaid muutub ka iga peo keskpunktiks oma innovatiivsete omadustega. Selle abil saate elavdada igasuguseid koduseid pidusid, karaokeõhtuid või lõõgastavaid sessioone oma lemmikmeloodiate saatel. See paistab silma kahekordsete kõlaritega, kolme ekvalaiserirežiimiga, RGB valgustuse efektidega, kahe mikrofoni (müüakse eraldi) toe ja mitmekesiste ühenduvusvõimalustega, sealhulgas USB-A ja Bluetooth 5.0. Selle arenenud omadused, tugev konstruktsioon ja kasutusmugavus teevad sellest ideaalse valiku muusikahuvilistele.

Kahekordsed Kõlarid ja 80W Võimsus

Blitzwolf BW-WA6 on varustatud kahe 78mm läbimõõduga kõlariga, mis koos muljetavaldava 80W võimsusega tagavad sügava bassi ja kristallselged kõrged helid. See tagab, et muusika kõlab erakordselt dünaamiliselt ja täidluselt, sõltumata žanrist. Võimas aku tagab kuni 6 tundi pidevat esitust, muutes selle ideaalseks kaaslaseks pikkadel õhtutel.

Ekvalaiserirežiimid ja Helikontroll

Kõlar pakub kolme ekvalaiserirežiimi – tasakaal, vokaalirežiim ja bassirežiim – võimaldades teil kohandada heli vastavalt oma eelistustele ja mängitavale muusikale. Füüsilised nupud korpusel võimaldavad hõlpsasti vahetada ekvalaiserirežiimide vahel, reguleerida helitugevust ja vahetada lugusid, andes kasutajale täieliku kontrolli mängitava muusika üle.

RGB Valgustuse Efektid

RGB tuled lisavad mitte ainult esteetilist võlu kõlarile, vaid loovad ka ainulaadse atmosfääri muusika kuulamise või karaoke laulmise ajal. Võime muuta värve ja valgustuse efekte sõltuvalt tujust või muusika rütmist muudab iga muusikaseansi veelgi maagilisemaks.

Mitmekesised Ühenduvusvõimalused

Blitzwolf BW-WA6 kõlar pakub mitte ainult standardset Bluetooth 5.0 ühenduvust, vaid ka USB-A sisendit mälupulkade, toiteallikate või OTG nutitelefonide jaoks. Lisaks toetab see TF kaarte kuni 128GB ja USB mälu, muutes selle uskumatult mitmekesiseks seadme, mis suudab mängida muusikat erinevatest allikatest.

Võimsad Omadused

Blitzwolf BW-WA6-l on ka tugev metallist ja PC konstruktsioon, IPX5 veekindlus ja kompaktsed mõõtmed, muutes selle vastupidavaks seadme, mis on valmis igasugusteks seiklusteks.

Pakendi Sisu

Kõlar x 1

USB-C Kaabel x 1

3.5mm Audio Kaabel x 1

Kasutusjuhend x 1

BrändBlitzWolf
mudelBW-WA6
VärvMust
Võimsus80W
MaterjalMetall + PC
Kaal1780g
Mõõtmed205 x 123 x 95mm
Kõlari Läbimõõt78mm x 2
MikrofonJah
Helitugevuse KontrollJah
Bluetooth Versioon5.0
Toetatud ProfiilidHSP/HFP/A2DP/AVRCP
Heli Dekodeerimise TugiAAC
Ülekande Ulatus10m
Impedants4Ω±15%
Frekventsi Vastus20Hz-16KHz
Aku Mahutavus6000mAh
Laadimisaeg2-3h
Muusika Esitamise Aeg3-6h
TF Kaardi TugiKuni 128GB
USB Mälu TugiKuni 128GB
VeekindlusIPX5

Lisainfo

VärvusMust
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
66 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.