Wireless Bluetooth speaker EarFun UBOOM

Earfun
Tootekood: SP200
  • Värvus: Must
Hind
60.95 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

EarFun UBOOM Bluetooth juhtmevaba kõlar

EarFun'i Bluetooth juhtmevaba kõlar on ideaalne mitte ainult kodus, vaid ka väljas peol või reisides. See pakub suurepärast kvaliteetset ruumilist heli ja tööaega kuni 16 tundi ühe laadimisega. Saate selle ühendada oma valitud seadmega kahel viisil - 3,5mm AUX kaabli või Bluetoothi kaudu. Kõlar on äärmiselt kerge, kaasaskantav ja veekindel IPX7 tasemel.

Kvaliteetne heli

Naudi hämmastavat, selget ja loomulikku heli. UBOOM kõlar on varustatud 45mm draiveritega ja selle väljundvõimsus on 2x 12W. Seade suudab pakkuda detailirikkaid ruumilisi helisid ja tugevat, sügavat bassi. Saate seda edukalt kasutada näiteks peol. Samuti saate traadita moodustada 2 kõlarit koos, et saavutada fantastiline stereoeffekt.

2 ühendusvõimalust

Kõlari ühendamiseks oma valitud seadmega on 2 võimalust. Näiteks saate kasutada 3,5mm AUX kaablit (ei ole kaasas). Kas teile meeldib traadita lahenduste vabadus? Ühendage kõlar usaldusväärse Bluetooth 5.0 kaudu ja nautige kiiret, stabiilset edastust kuni 30m kaugusele! Toode on ühilduv nutitelefonide, tahvelarvutite ja sülearvutitega, teiste seas.

Kuni 16 tundi muusika esitust

Kuulake oma lemmiklaule isegi kogu päeva jooksul. Kõlar, mis tühjeneb liiga kiiresti, ei riku teie plaane! Seade on varustatud vastupidava 2200mAh akuga, tänu millele ulatub selle tööaeg 16 tunnini. Selle laadimiseks ühendage see toiteallikaga kaasasoleva USB-C kaabli abil. See võtab vaid umbes 4 tundi!

Kerge, kaasaskantav ja veekindel

EarFun UBOOM võib teid saata peaaegu igale poole. See on nii väike, et mahub kergesti teie seljakotti või näiteks jalgratta pudelialusele. Kaaludes vaid 585g, ei ole see liialt suur koormus. Samuti eristub see IPX7 veekindlusega. Kõlar on varustatud ka väikese käepidemega, millega saate selle näiteks oma seljakoti külge kinnitada.

Kasutajasõbralik

Kõlar on äärmiselt lihtne kasutada. Sellel on mitmeid kergesti ligipääsetavaid nuppe, millega saate näiteks sisse või välja lülitada, lugu vahetada, helitugevust reguleerida, valida siseruumi/väliruumi režiimi ja isegi hallata sisse tulevaid telefonikõnesid (kui UBOOM on paaritatud nutitelefoniga). Sisseehitatud LED-indikaator annab teile teada seadme olekust.

Karbis

UBOOM juhtmevaba kõlarUSB-C kaabelKasutusjuhend
BrändEarFun
NimiUBOOM
mudelSP200
Bluetoothi versioon5.0
Bluetoothi profiilidA2DP, AVRCP, HFP, HSP
Muundur2x 45mm
Väljundvõimsus2x 12W
Signaali ja müra suhe≥80dB
Akk7.4V, 2200mAh
TööaegKuni 16h (tööaeg sõltub helitugevuse tasemest ja helisisu tüübist)
LaadimisaegUmbes 4h
Mõõtmed166.5x88x88mm
Kaal585g

Lisainfo

VärvusMust
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
82 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.