EarFun UBOOM Raver Bluetooth juhtmevaba kõlar

Earfun
Tootekood: SP201
  • Värvus: Must
Hind
65.80 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

EarFun UBOOM Raver Bluetooth Wireless Kõlar

EarFun UBOOM Raver Bluetooth Wireless Kõlar ühendab võimsa heli ja silmatorkava disaini, muutes selle ideaalseks valikuks kõigile, kes otsivad võimsat heli kompaktses pakendis. Kokkuvõttes 90 vatti väljundvõimsust ja värvilise taustvalgustusega on EarFun UBOOM Raver kindlasti see, mis tõstab iga peo järgmisele tasemele. Märkus: saadaval uuendatud tarkvara Uboom Raverile, mis pakub paremat bassi ja heli. Uuendamisprotsessi läbimiseks lihtsalt kopeerige tarkvara tühjale USB mälupulgale, käivitage kõlar ja asetage mälupulk kõlarisse. 20-30 sekundi pärast kuulete iseloomulikku heli. Seadme automaatne väljalülitamine tähendab, et uuendus on olnud edukas. Taaskäivitage kõlar ja nautige oma lemmiklaulude heli!

Võimas helivõimsus

EarFun UBOOM Raver pakub muljetavaldavat 90-vatist väljundvõimsust, kus kaks wooferit annavad 40 vatti igaühes ja tweeter lisab veel 10 vatti. See konfiguratsioon tagab dünaamilise ja rikka heli, mis täidab iga ruumi. Veelgi parema helikogemuse saavutamiseks saate ühendada kaks kõlarit Bluetoothi kaudu. Mis veelgi enam, kõlaril on mikrofoniga ühenduvus, mis teeb selle ideaalseks karaoke ja pidude jaoks.

Mitmekesised esitamisvõimalused

EarFun UBOOM Raver kõlar pakub mitmeid heliedastuse võimalusi, muutes selle äärmiselt mitmekesiseks seadme. Saate nautida muusikat Bluetooth 5.0 kaudu, kasutades 3,5 mm AUX kaablit, mälupulka või TF kaarti. Olenemata allikast pakub UBOOM Raver suurepärast helikvaliteeti, mis vastab teie vajadustele.

Kasutajad silmas pidades

EarFun UBOOM Raver pakub kuni 6 tundi pidevat esitust ühe laadimisega, muutes selle ideaalseks kaaslaseks igaks juhuks. Lisaks on kõlar IPX5 veekindel, mis tähendab, et see on pritsme- ja vihmakindel. Saate selle kaasa võtta basseini, randa või piknikule, muretsemata seadmete kahjustamise pärast.

Silmatorkav RGB taustvalgustus

Lisage oma muusikale visuaalset sära sisseehitatud RGB taustvalgustusega. EarFun UBOOM Raver pakub mitmeid valgustusefekte, mis sünkroniseeruvad teie muusika rütmiga, et luua hämmastav atmosfäär. Täiuslik õhtuste pidude jaoks, RGB taustvalgustus kindlasti köidab tähelepanu ja lisab igale kogunemisele ainulaadse atmosfääri.

TootjaEarFun
mudelUBOOM Raver
RMS40 W
Kokku väljundvõimsus90 W
Subwoofer40 W x2
Tweeter10 W
Heli esitamise võimalusedBluetooth 5.0 / 3.5 mm AUX kaabel / mälupulk / TF kaart
Töötamise aegKuni 6 tundi
Aku maht8000 mAh (7.4V/4000 mAh)
LaadimisliidesUSB-C
VeekindlusIPX5
TaustvalgustusJah, RGB
MaterjalABS
Mõõtmed359 x 138 x 194 mm

Lisainfo

VärvusMust
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
10 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.