Wireless Bluetooth speaker EarFun UBOOM X

Earfun
Tootekood: SP500
  • Värvus: Must
Hind
153.80 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

EarFun UBOOM X Bluetooth juhtmevaba kõlar

UBOOM X kõlar on tipptasemel tehnoloogia, võimsa heli ja stiilse disaini ideaalne kombinatsioon, mis muudab iga muusikaga veedetud hetke eriliseks. Tänu oma vastupidavale konstruktsioonile ja veekindlusele on see teie usaldusväärne kaaslane olenemata sellest, kus te viibite. Valige kõrgeim kvaliteet ja rikastage oma muusikakogemust.

Võimas ja selge heli

Kõlar pakub muljetavaldavat 80W võimsust, mis on jaotatud nelja draiveri vahel - nende hulka kuuluvad kaks 4-tollist keskmise bassi draiverit ja kaks 20mm siidikuppel tweeterit. JumboBass tehnoloogia abil parandab EarFun UBOOM X bassi ja helikvaliteeti, pakkudes kristallselget ja võimsat heli.

Tipptasemel Bluetooth 5.3 ühenduvus

Bluetooth 5.3 tehnoloogiaga varustatud kõlar tagab pideva ühenduse teie seadmetega ja madala latentsusega heliedastuse. Nii saate nautida oma lemmikmuusikat ilma häireteta ja kõrgeimas kvaliteedis, olenemata sellest, kus te viibite.

Võimas aku ja läbimõeldud disain

UBOOM X suudab töötada kuni 30 tundi ühe laadimisega ning lisaks laadib see USB-C kaabli abil kiiresti, et tagada maksimaalne mugavus. Powerbank funktsioon, stiilne välimus ja praktiline disain muudavad selle ideaalseks igaks juhuks ning sisseehitatud käepide ja stiilne rihm muudavad transportimise veelgi lihtsamaks, muutes selle suurepäraseks kaaslaseks pikkadel reisidel.

Dünaamilised LED-tuled ja veekindlus

Sisseehitatud dünaamilised LED-tuled, mida saab kohandada vastavalt teie vajadustele, muudavad kõlari mitte ainult praktiliseks, vaid ka esteetiliselt meeldivaks, lisaks muudab IPX7 veekindlus EarFun UBOOM X'i ideaalseks kaaslaseks rannas, järve ääres või basseini ääres. Edaspidi saate pidu jätkata isegi kõige suurema vihma ajal.

Arvukad tehnoloogilised lahendused kõrgeimas kvaliteedis

Pühendatud EarFun rakendus võimaldab teil konfigureerida heli ja isikupärastada LED-tulesid, kohandades kõlarit vastavalt teie eelistustele. Sisseehitatud mikrofon võimaldab teil teha käed-vabad telefonikõnesid ning häälassistendi funktsioonide tugi lisab veelgi mugavust. Lisaks pakub kõlar Party Connect režiimi, mis võimaldab sünkroonida kuni 50 teise kõlariga. See sünkroniseerimine võimaldab saavutada stereoefekti. See on ideaalne suurte pidude ja sõpradega koosolekute jaoks, kus võimas ja selge heli on võtmetähtsusega.

Stiilne ja praktiline disain

EarFun UBOOM X on loodud mugavaks kasutamiseks ja pikaajaliseks vastupidavuseks. Selle stiilne välimus ja praktiline disain muudavad selle ideaalseks igaks juhuks, alates kodupidudest kuni pikkade reisideni. Sisseehitatud käepide ja stiilne rihm muudavad transportimise veelgi lihtsamaks, muutes selle suurepäraseks kaaslaseks igal reisil.

Komplektis

EarFun UBOOM X kõlar, kande rihm, USB-C kaabel, kasutusjuhend

 

TootjaEarFun
mudelUBOOM X
Bluetooth versioonV5.3
Bluetooth profiilidA2DP, AVRCP, HFP
Maksimaalne tööulatus15 m (takistusteta)
Muundur2 x 4-tolline woofer, 2 x 20mm tweeter
Väljundvõimsus80 W
Aku maht7.2V, 8400mAh
EsitusaegKuni 30 tundi (sõltub helitasemest)
LaadimisaegKuni 6 tundi
LaadimisliidesUSB-C
USB laadimise sisendDC20V-3A (maksimaalne)
USB laadimise väljundDC5V-2A (maksimaalne)
3.5mm audioportJah
Sisseehitatud mikrofonJah
VeekindelIPX7
Ühilduvad häälassistendidGoogle, Siri
Mõõtmed400 x 151 x 217 mm
Kaal4076 g

Lisainfo

VärvusMust
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
14 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.