Wireless Bluetooth speaker EarFun UBOOML

Earfun
Tootekood: SP300
  • Värvus: Must
Hind
71.95 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

EarFun UBOOML Bluetooth juhtmevaba kõlar

Võta oma lemmikmuusika igale poole kaasa! Earfun kõlar pakub kvaliteetset heli tänu oma 55 mm kõlaritele. UBOOML eristub ka oma 28-vatise väljundvõimsuse ja stabiilse Bluetooth 5.0 ühenduvusega, lisaks on see IPX7 veekindel, mis tagab suurema kasutusvabaduse. Mugavad nupud ja hääleassistentide tugi tagavad lihtsa kasutamise. Vaata, millega veel see sind üllatada võib.

Muljetavaldav heli

Aia pidu, telkimine, jalgrattasõit, kohtumine sõpradega - nendes ja sarnastes olukordades tõestab Earfun kõlar oma väärtust. Seade sisaldab 55 mm kõlarite ja kaht passiivset radiaatorit, pakkudes rikkalikult detailselt heli. Lisaks aitavad edasijõudnud digitaalsete signaalide töötlemise (DSP) algoritmid ja kokkuvõttes 28-vatine võimsus veelgi parandada helikvaliteeti. Sa ei pea ka muretsema moonutuste pärast kõrgematel helitasemetel.

Kohanda selle jõudlust vastavalt oma vajadustele

Kõlar on varustatud 3 töörežiimiga, et saaksid kohandada selle jõudlust vastavalt oma vajadustele. Siseruumide režiim pakub rikkalikku madalat heli, samas kui välikeskkonna režiim töötab hästi lärmakates keskkondades, edastades heli kõrgema helitasemega ja pikema tööajaga. Sa saad kasutada ka Video režiimi.

Hoolikalt läbimõeldud disain

Suurema kasutusvabaduse tagamiseks on Earfun kõlaril IPX7 veekindlus. Sa saad selle edukalt kaasa võtta mereäärsele puhkusele või basseinipeole. Mis veelgi enam, kui sa selle vette viskad, ujub see pinnale. Lisaks vastutavad kvaliteetsete materjalide kasutamine toote vastupidavuse ja tolmu- ning kukkumiskindluse eest.

Veelgi rohkem võimalusi

See ei ole Earfun kõlari eeliste lõpp. Seade on varustatud sisseehitatud mikrofoniga, mis võimaldab mugavalt telefoniga rääkida. Sa saad ka ühendada 2 UBOOML kõlarit ja nautida veelgi võimsamat heli. Samal ajal vastutab Bluetooth versioon 5.0 kiire ja stabiilse ühenduse eest.

Mugav kasutamine

Earfun kõlari kasutamine ei tekita sulle probleeme. Seade on varustatud juhtpaneeliga, millega saad UBOOML sisse/välja lülitada, lugu vahetada või helitugevust seadistada. Sa saad valida ka 3 töörežiimi. Lisaks on toode ühilduv Amazon Alexa, Siri ja Google Assistandi hääleassistentidega. Lihtsa häälkäsklusega saad kohandada kõlari jõudlust.

Pikk tööaeg, lisaportid

Muretsed, et kõlar võib äkki tühjaks saada? Ära muretse! Seade on varustatud 5200 mAh akuga, mis võimaldab umbes 16 tundi töötamist ühe laadimisega. Kaabel on kaasas mugavaks laadimiseks. Erilised indikaatorid teavitavad sind aku tasemest ja valitud töörežiimist. Lisaks USB-C pordile on kõlar varustatud 3,5 mm AUX sisendiga, et saaksid ühendada UBOOML-iga teisi seadmeid.

Kaasas

kõlarUSB-C kaabelkasutusjuhend
TootjaEarfun
mudelUBOOML
Värvmust
Bluetoothi versioon5.0
Frekventsagedus2.402GHz - 2.480GHz
Bluetoothi edastatav võimsus≤4dBm
Bluetoothi profiilidA2DP, AVRCP, HFP, HSP
Signaali ulatus15m (takistusteta)
Muundurid2 x 55mm
Väljundvõimsus2 x 14 W
Aku maht7.4V, 2 x 2600 mAh
Laadimisaegumbes 4 h
TööaegKuni 16 h (sõltuvalt helitugevusest ja helitasemest)
Sisendpinget5V/3A
Mõõtmed78mm x 210mm x 72mm
Kaal650 g

Lisainfo

VärvusMust
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
62 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.