Wireless Bluetooth Speaker Tronsmart T7 Mini Grey (grey)

Tronsmart
Tootekood: T7MINIGREY
  • Värvus: Hall
Hind
30.10 €

Tronsmart T7 Mini juhtmevaba Bluetooth kõlar (hall)

Tronsmart T7 Mini juhtmevaba kõlar paneb sind armuma muusikasse uuesti. Suurepärane heli ja võimas bass pakuvad unustamatut elevust ning kahe kõlari paarimise võimalus võimaldab sul intensiivistada stereoheli. Üks laadimine tagab kuni 18 tundi mängimist. Lisaks toob rütmiline LED-valo show igasse peole põneva atmosfääri. Seade kasutab Bluetooth 5.3 tehnoloogiat, mis tagab stabiilse ja kiire ühenduse. IPX7 veekindluse tõttu ei pea sa muretsema pritsimise pärast välitegevuste ajal.

Tronsmart/T7-Mini-Grey/1

Unustamatu muusikaline kogemus

Kas oled valmis tõeliseks kõrvafestivaks? T7 Mini juhtmevaba kõlar pakub suurepärast helikvaliteeti, mis rahuldab isegi kõige nõudlikumaid muusikasõpru. Meloodilised sopraanitoonid ja tasakaalustatud bass lisavad muusikale ainulaadset harmooniat ja täidlust. Alates nüüd on iga noot saanud uue tooni ja rikastatud sügavuse ja dünaamikaga. Ükskõik, kas eelistad klassikalist muusikat või rütmilisi lööke, ületab seade sinu ootusi, pakkudes võrreldamatut helikogemust. Lisaks, kui soovid kogeda veelgi muljetavaldavamat heliefekti, saad kasutada Stereo Pairing funktsiooni. Lihtsalt paarita kaks T7 Mini kõlarit, et saada ümbritsev heli, mis täidab kogu ruumi.

Tronsmart/T7-Mini-Grey/5

Erinevad ühendamisvõimalused

Tänu uusimale Bluetooth 5.3 tehnoloogiale tagab T7 Mini sujuva ja stabiilse edastuse sinu seadmega, et muusika kuulamine oleks muretu. Avatud ruumides kuni 18 meetri ulatuses saad liikuda vabalt, muretsemata ühenduse kadumise pärast. Kui eelistad traditsioonilisemat lahendust, saad kõlari ühendada ühilduva seadmega kaasasoleva AUX-kaabli abil. Lisaks pakub toode TF/Micro SD kaardi pesa.

Tronsmart/T7-Mini-Grey/3

IPX7 kaitse

Ära lase ilmastikul takistada oma muusika nautimist õues! T7 Mini on IPX7 veekindel - seega saad kõlari võtta basseini, randa või igasugustele väliseiklustele mureta.

Tronsmart/T7-Mini-Grey/2

Pikk mänguaeg

Las end pidevalt meelelahutada. 2500 mAh akuga saad nautida kuni 18 tundi mängimist (kui LED-taustvalgustus on välja lülitatud) või 8 tundi (kui kasutad taustvalgustust). T7 Mini kõlar on ideaalne kaaslane pikkadele reisidele, pidudele ja kohtumistele.

Tronsmart/T7-Mini-Grey/7

Kasutajasõbralik

Sa ei leia, et kõlari kasutamine oleks keeruline. Muuhulgas saad mugavalt seadet sisse või välja lülitada, režiimi vahetada, muusikapleierit juhtida, LED-taustvalgustust käivitada ning isegi vastata sissetulevatele kõnedele ja helistada sobivate nuppudega. Energiat säästmiseks lülitub T7 Mini automaatselt välja pärast 10-minutilist tegevusetust või kui aku tase on madal. Praktiline indikaator hoiab sind kursis selle olekuga.

Tronsmart/T7-Mini-Grey/4

Kaasas:

Juhtmevaba kõlarAUX kaabelUSB-C laadimiskaabelKasutusjuhend
TootjaTronsmart
mudelT7 Mini
Bluetooth versioon5.3
Bluetooth profiilHSP / HFP / A2DP / AVRCP
HelikoodSBC
Bluetoothi ulatusKuni 18 m (avatud ruumis)
KaitseasteIPX7
Väljundvõimsus15W
Sisendvõimsus5V/1A (USB-C pesa).
Frekvenssagedus20 Hz - 20 kHz
Aku maht2500 mAh
ToimimisaegKuni 18 tundi (kui LED-taustvalgustus on välja lülitatud); kuni 8 tundi (kui LED-taustvalgustus on sisse lülitatud)
Laadimisaeg3 tundi
Värvhall

Lisainfo

VärvusHall
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
8 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.