Wireless Speaker Maya RGB Joyroom JR-MS02 (black)

Joyroom
Tootekood: JR-MS02
  • Värvus: Hõbe
Hind
38.60 €

Maya RGB Joyroom juhtmevaba kõlar JR-MS02 (must).

Kas soovid luua ainulaadset atmosfääri kohtumistel sõprade, pere või pidude ajal? Joyroom JR-MS2 abil on see võimalik! RGB taustvalgustus, mis vilgub muusika rütmis, loob ainulaadse meeleolu olenemata sündmusest. Lisaks suudab see kõlar töötada pidevalt kuni 6 tundi! Joyroomiga saad unustada piirangud.

Joyroom/JR-MS02-Maya-RGB-Black/8

Kõrge võimsus

Joyroomi juhtmevaba kõlar eristub oma kõrge väljundvõimsusega kuni 40 vatti. Kahe 92 mm bassikõlari metalldiafragmaga üllatavad sind nende tootmise stereoheliga. Alates tänasest saad nautida oma lemmiklaulude parimat versiooni!

Joyroom/JR-MS02-Maya-RGB-Black/5

Juhtmevaba ühendus

Sa saad kuulata muusikat Joyroomi kõlarist just nii, nagu sulle meeldib, kuna see on väga ühilduv. Sa saad ühendada SD kaarte, AUX-i või USB mälupulga. Ja see pole veel kõik! Sa saad seda kasutada ka muusika kuulamiseks Bluetooth 5.0 kaudu. See ühendus on kiire ja stabiilne, lisaks on ühenduse ulatus kuni 10 meetrit!

Joyroom/JR-MS02-Maya-RGB-Black/1

Erakordne efekt

Unustamatu atmosfäär muusika kuulamisel tagab sulle RGB taustvalgustus. Sa saad seda kohandada vastavalt oma eelistustele ja vajadustele, kuna see seade on varustatud kuni 9 erineva valgusrežiimiga. Mis veelgi enam, need tuled vilguvad sinu lemmiklaulude rütmis.

Joyroom/JR-MS02-Maya-RGB-Black/3

Kasutusmugavus

Juhtmevaba kõlar on loodud mugavust silmas pidades, seega on selle kasutamine väga lihtne ja intuitiivne. Kõik juhtnupud on paigutatud seadme ülaossa, et selle juhtimine oleks veelgi mugavam.

Joyroom/JR-MS02-Maya-RGB-Black/9

Suur aku

Joyroomi kõlari eripära on selle suur 2400 mAh aku. Tänu sellele suudab see seade töötada pidevalt kuni 6 tundi! Ja saad nautida oma lemmiklaulude täiuslikku heli. Lisaks, kui sa ei kasuta kõlarit, võib see minna ooterežiimi, mis võib kesta kuni 24 tundi!

Joyroom/JR-MS02-Maya-RGB-Black/6

Veekindel

Sa ei pea muretsema, et kõlar kogemata märjaks saab, kuna see on IPX5 veekindel. Lisaks on Joyroomi seade kaitstud silikoonist tihenditega, et veelgi paremini kaitsta seda väliste veetilkade eest.

Joyroom/JR-MS02-Maya-RGB-Black/7
TootjaJoyroom
mudelJR-MS02
Bluetoothi versioon5.0
Frekventsagedus100 Hz ~ 16 kHz
Kõlari tundlikkus85 ± 3 dB
Aku maht7.4 V / 2400 mAh
Impedants4 ± 15%
Nominaalne võimsus2 × 20 W
Töötamisaegumbes 6 tundi
Ooteaeg24 tundi
Laadimisaeg4 tundi
Suurus390 × 195 × 155 mm
MaterjalABS + silikoon
Netokaal2450 g

Lisainfo

VärvusHõbe
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
84 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.