1MORE Piston Fit P10 wired in-ear headphones (gray)

1more
Tootekood: P10GRAY
  • Värvus: Hõbe
Hind
12.30 €

1MORE Piston Fit juhtmega in-ear kõrvaklapid (hall)

Koge veelgi rohkem 1MORE kõrvaklappidega! Piston Fit on valmistatud äärmise hoolikusega, pidades silmas kasutusmugavust. Kahekihiline komposiitdiafragma vastutab loodusliku ja rikkalikult detailse heli eest, samas kui sisseehitatud mikrofon võimaldab sul mugavalt telefonikõnesid teha. Kaablisse integreeritud kaugjuhtimisseade võimaldab mugavat kasutamist. Täiendavaks eeliseks on ainulaadne disain, tänu millele sobivad kõrvaklapid ideaalselt peaaegu igasse stiili.

Uus muusikaline kogemus

Piston Fit kõrvaklapid on varustatud kahekihilise titaanist komposiitdiafragma, et saavutada rikkalikult detailne ja dünaamiline rütmiefekt. See võimaldab sul viia oma muusikakogemuse uuele tasemele ja kuulda iga detaili oma lemmiklauludest.

Katkematud vestlused

Ära loobu kontaktist oma lähedastega, isegi kui viibid äärmiselt rahvarohkes kohas nagu ostukeskus või raudteejaam. 1MORE brändi kõrvaklapid on varustatud kõrgekvaliteedilise mikrofoniga, mis salvestab sinu häält täpselt ja võimaldab sul pidada katkematuid vestlusi igasugustes oludes.

Mugav kasutamine

Sa ei pea enam iga kord oma nutitelefoni järele ulatuma, kui soovid vastata või tagasi lükata sissetulevat kõnet või hallata oma muusikapleierit. Kaablisse integreeritud kaugjuhtimisseade võimaldab mugavat kasutamist, nuppude eluiga on üle 100 000 kliki. Nii et võid olla kindel, et 1MORE kõrvaklapid teenivad sind kaua.

Laialdane ühilduvus

1MORE kõrvaklapid on varustatud USB-C ühendusega, seega eristuvad nad laia ühilduvuse poolest. Sa saad need edukalt ühendada enamikku kaasaskantavatest digiseadmetest, nagu Android-põhised nutitelefonid, iPodid ja iPadid. Võimalusi on tõepoolest palju!

Hoolikas käsitöö

Kõrvaklappide parema sobivuse tagamiseks kõrva kanalisse on esikõlarikamber disainitud arvestades kõrva struktuuri ja kallutatud 45° nurga all. Kaabel on valmistatud vastupidavatest ja kahjustuskindlatest materjalidest. Samuti on tähelepanuväärne stiilne disain, mis meeldib peaaegu kõigile kasutajatele.

Komplektis

kõrvaklapidvahetatavad otsikud (3 paari)kasutusjuhend

 

Tootja1MORE
mudelP10
ÜhendusUSB-C
Nominaalne võimsus5 mW
Frekventsagedus20-20 000 Hz
Takistus32Ω
Tundlikkus100 dB/mW
MaterjalTPE
Kaabli pikkus1,25 m
Kaal14 g
Värvhall

Tehnilised andmed

VärvusHõbe
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
90 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.