Blackview AirBuds 7 Wireless Headphones (Black)

Blackview
Tootekood: AIRBUDS7-BLACK
  • Värvus: Must
Hind
28.60 €

Blackview AirBuds 7 juhtmevabad kõrvaklapid (must)

Blackview AirBuds 7 on ainulaadsed juhtmevabad kõrvaklapid, mis ühendavad suurepärase helikvaliteedi, kasutusmugavuse ja stiilse disaini. Need pakuvad detailirohket heli, rikkaliku bassi ning selgeid keskmisi ja kõrgeid toone. Sisseehitatud mikrofonid koos täiustatud mürasummutusega võimaldavad selgeid vestlusi mürarikkas keskkonnas ning nende tööaeg on kuni 7 tundi.

Heli, mis rõõmustab

Dünaamiliste 13 mm draiveritega varustatud kõrvaklapid edastavad heli enneolematu selguse ja sügavusega. Nüüd kõlab iga heli, alates pehmest sosinast kuni kõige energilisema löögini, veelgi intensiivsemalt ja realistlikumalt.

Juhtmevaba vabadus

Viimase Bluetooth 5.3 versiooniga pakuvad AirBuds 7 stabiilset ja kiiret ühendust teie valitud seadmega. Nende paarimine on äärmiselt lihtne - paarige kõrvaklapid oma nutitelefoni või tahvelarvutiga ja need ühenduvad automaatselt iga kord. Lisaks pakuvad nad erilist mängurežiimi, mis tagab äärmiselt madala helilatiuse, et kogemus oleks veelgi kaasahaaravam.

Selged vestlused igal ajal ja igal pool

Kujutage ette, et naudite selgeid ja teravaid telefonivestlusi igas keskkonnas, olgu see siis saginas kontoris, liiklusrohkel tänaval või isegi reisides. Tänu täiustatud ENC (keskkonnamüra summutamine) ja DNS (dialooge müra summutamine) tehnoloogiatele lülituvad kõrvaklapid automaatselt mürasummutuse režiimi, et kõrvaldada soovimatud tausthelid kõnede ajal.

Rohkem aega muusika kuulamiseks

Miski ei saa teid enam takistada oma lemmiklugude kuulamisel! AirBuds 7 garanteerivad kuni 7 tundi katkematut esitust ning koos laadimiskarbiga pakuvad nad kuni 30 tunni kasutusaega. Nii et te ei pea enam madala aku pärast muretsema! Veelgi enam, laadimiskarbi esipaneelil asuv väike LED-ekraan teavitab teid nende laadimisolekust.

Kerged, mugavad, veekindlad

Iga AirBuds 7 kõrvaklapp kaalub vaid 3,7 grammi, mistõttu on neid äärmiselt mugav kanda pikka aega. Nende ergonoomiline disain tagab täiusliku sobivuse kõrvas, minimeerides ebamugavat survet. IPX7 veekindlusega on Blackview kõrvaklapid valmis igasugusteks seiklusteks. Higi ja vihma suhtes vastupidavad, tagavad nad usaldusväärsuse isegi kõige nõudlikemates tingimustes.

TootjaBlackview
MudelAirBuds 7
VärvMust
TransduseridDünaamiline, 13 mm
Frekventsagedus20 Hz - 20 kHz
HelikoodikudSBC, AAC
Bluetoothi versioon5.3
Laadimiskarbi aku mahtuvus470 mAh
Tööaeg6 tundi, 30 tundi laadimiskarbiga
Laadimisaeg75 minutit (kõrvaklapid), 2,5 tundi (laadimiskarp)
LaadimisliidesUSB-C
VeekindlusIPX7
Ühe kõrvaklapi kaal3,7 g
Laadimiskarbi kaal33,5 g

Tehnilised andmed

VärvusMust
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
19 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.