Blackview AirBuds 8 Wireless Headphones (White)

Blackview
Tootekood: AIRBUDS8-WHITE
  • Värvus: Valge
Hind
29.30 €

Blackview AirBuds 8 juhtmevabad kõrvaklapid (valge)

Blackview AirBuds 8 kõrvaklappidega ei takista miski sind kuulamast oma lemmikplaylist'e! Varustatud dünaamiliste draiveritega, võimaldavad need sul reproduseerida iga helinüansi, alates kõige peenematest detailidest kuni sügavaima bassini, säilitades samal ajal selguse ja toonilise tasakaalu. Edasijõudnud mürasummutustehnoloogia võimaldab sul nautida kristallselget heli, olenemata sinu ümbritsevast keskkonnast, samas kui vastupidav aku garanteerib pika muusika kuulamise aja. Tänu IPX7 veekindlusele saad neid kasutada muretult intensiivsete treeningute ajal või ebasoodsates ilmastikuoludes, olles kindel, et vihm või higi ei sega sinu muusikaseiklust.

Heli, mis ületab piire

Kõrvaklapid on varustatud 13-millimeetriste dünaamiliste draiveritega, millel on tundlik PU ja PEEK komposiitdiafragma. Selle tulemusena toovad nad esile võimsa, lööv bassi, rikkamad keskhelid, kõik minimaalse helikõrvetusega. Veelgi enam, peenhäälestatud heli võimaldab sul kuulda iga laulu detaili, et saada immersiivne helikogemus.

Aktivne mürasummutus täielikuks keskendumiseks

Keskendu oma lemmikmuusikale või podcast'idele, olenemata ümbritsevast mürast. Edasijõudnud aktiivne mürasummutustehnoloogia (ANC) kõrvaldab kõik häirivad keskkonnamüra, võimaldades sul sukelduda oma muusika helidesse. Kuid see pole veel kõik - ümbritseva heli režiim võimaldab sul ohutult kasutada kõrvaklappe kohtades, kus pead olema teadlik oma ümbrusest, näiteks linnas jalutades või lennujaamas kuulamist ootades.

Probleemivabad telefonikõned

Blackview AirBuds 8-l on neli sisseehitatud mikrofoniga, millel on edasijõudnud ENC (keskkonnamüra summutus) tehnoloogia. ENC tehnoloogia vähendab tõhusalt ümbritsevat müra, võimaldades sul teha telefonikõnesid kristallselge heliga, isegi mürarikkas keskkonnas. See tähendab, et sul ei ole vaja muretseda segavate tegurite pärast oluliste ärikõnede või lähedastega suhtlemise ajal.

Usaldusväärsus kogu päeva

Nüüd saad nautida oma lemmikmuusikat kogu päeva, ilma sagedase laadimise vajaduseta. AirBuds 8 pakuvad muljetavaldavat tööaega. ANC sisse lülitatuna saavad nad töötada 6 tundi ühe laadimisega, pikendades kuulamisaega 27 tunnini laadimiskohvris. Ja ANC välja lülitatuna ulatub tööaeg 6.8 tunnini ja kuni 30 tunnini laadimiskohvris. Lisaks piisab vaid 10 minutist laadimist, et mängida muusikat veel 3 tundi!

Ergonoomiline disain sinu mugavuseks

Avasta täiuslik harmoonia mugavuse ja funktsionaalsuse vahel. Kõrvaklappide hoolikalt läbimõeldud disain sobib ideaalselt kõrva, tagades mitte ainult mugavuse, vaid ka kandmisstabiilsuse isegi füüsilise tegevuse ajal. IPX7 veekindlus muudab need higi- ja vihmakindlaks, mistõttu on need ideaalne valik aktiivse eluviisiga inimestele. Leiad ka vahetatavad kummiribad erinevates suurustes, et kohandada kõrvaklappe oma eelistustele.

Nutikas juhtimine

AirBuds 8-l on intuitiivsed puuteplaadid, mis võimaldavad sul mugavalt hallata kõige olulisemaid funktsioone. Nende abil saad vahetada laule, vastata või katkestada telefonikõnesid, aktiveerida mürasummutuse režiimi ja palju muud - lihtsalt kergelt puudutades kõrvaklappi!

Komplektis:

kõrvaklapidvahetatavad kummiribad x3laadimiskohver

 

TootjaBlackview
mudelAirBuds 8
VärvValge
MuunduridDünaamiline, 13 mm
Frekvenstunne20Hz-20kHz
HelikoodikudSBC, AAC
Bluetoothi versioon5.3
UlatusKuni 10 meetrit
Kõrvaklapi aku maht35 mAh
Laadimiskohvri aku maht400 mAh
Töötamise aegANC sisse lülitatuna: 6 tundi, 27 tundi laadimiskohvris; ANC välja lülitatuna: 6.8 tundi, 30 tundi laadimiskohvris
Kõrvaklappide laadimisaeg1 tund
Laadimiskohvri laadimisaeg1.5 tundi
LaadimislahendusUSB-C
VeekindelIPX7

Tehnilised andmed

VärvusValge
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
47 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.