Blitzwolf BW-BTS9 32GB IPX8 bone conduction headphones

Blitzwolf
Tootekood: BW-BTS9
  • Värvus: Must
Hind
58.90 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Blitzwolf BW-BTS9 32GB IPX8 luu juhtimise kõrvaklapid

Blitzwolf BW-BTS9 kõrvaklapid on ideaalne valik aktiivsetele inimestele, kes hindavad mugavust, helikvaliteeti ja usaldusväärsust. Veekindlus, kõrge helikvaliteet, MP3-failide mängimise võimalus ilma seadmega ühendamata ja pikk tööaeg ühe laadimisega teevad neist ideaalsed igapäevaseks kasutamiseks ja treeninguteks. Valige Blitzwolf BW-BTS9 ja nautige vabadust, mida luu juhtimise tehnoloogia pakub.

Veekindel ja vastupidav aktiivsetele

Blitzwolf BW-BTS9 luu juhtimise kõrvaklapid on ideaalne valik aktiivse eluviisiga inimestele. IPX8 veekindluse reitinguga on nad vastupidavad higi, vihma ja isegi veespordi ajal kasutamiseks. Valmistatud vastupidavast titaanisulamist ja pehmest silikoonist, tagavad nad mugavuse ja vastupidavuse isegi intensiivsete treeningute ajal.

Luu juhtimise tehnoloogia ja ülim helikvaliteet

Blitzwolf BW-BTS9 kasutab edasijõudnud luu juhtimise tehnoloogiat, et edastada heli otse kolju luidest, jättes kõrvad vabaks. 13mm juhtimine tagab rikkaliku bassi ja selge hääle, samas kui täielikult suletud disain minimeerib helileket privaatsuse tagamiseks.

Multifunktsionaalsus ja jõudlus

32GB sisemälu abil võimaldavad kõrvaklapid kuulata teie lemmikmuusikat ilma teiste seadmetega ühendamata, pakkudes MP3-muusikapleierit. Bluetooth 5.3 tugi tagab stabiilse ja sujuva ühenduse ning madala latentsusega helirežiim mängijatele võimaldab nautida mängimist ilma segamiseta.

Mugavus ja pikaajaline kasutamine

Kerge disainiga (ainult 22 g) ja kohandatud kõrvasisese suspensiooniga püsivad kõrvaklapid paigal isegi intensiivse treeningu ajal, nagu jooksmine või hüppamine. Mahukas 125 mAh aku tagab kuni 10 tundi pidevat kasutamist ühe laadimisega ja kuni 10 päeva unerežiimis. Laadimine on kiire ja kestab vaid 2 tundi.

Lihtne juhtimine ja müra vähendamine

Blitzwolf BW-BTS9-l on intuitiivsed nupud, mis võimaldavad hõlpsasti hallata muusikat, kõnesid, MP3-režiimi ja aktiveerida häälassistendi. Tänu ENC müra vähendamisele on kõned kristallselged, sõltumata tingimustest.

Komplektis

BlitzWolf kõrvaklapidLaadimiskaabelKasutusjuhend

TootjaBlitzwolf
mudelBW-BTS9
Värvmust
Kandmisviisavatud kõrv
Kaal22g
Muunduri suurus13mm
Integreeritud mikrofonJah
BluetoothV5.3+EDR
Toetatud profiilidHSP/HFP/A2DP/AVRCP
Bluetoothi ühenduse ulatus10m
Heli tundlikkus86±3dB
Impedants
Frekventsus180hz-16000hz
Aku maht125 mAh
Laadimisaeg2 tundi
Töötamise aeg10 tundi ühe laadimisega, 10 päeva unerežiimis
Integreeritud mälu32GB
VeekindelIPX8
Ehitusmaterjalsilikoon, titaanisulami

Tehnilised andmed

VärvusMust
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
49 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.