Esperanza BLUETOOTH HEADPHONE SONGO

Esperanza
Tootekood: EH208K
  • Ühenduvus: Bluetooth®
  • Stiil: Kõrvapealne
  • Värvus: Must
Hind
11.10 €

BT Kõrvaklapid Esperanza EH208K

Esperanza EH208K BT kõrvaklapid on suurepärane valik neile, kes hindavad nii kõrget helikvaliteeti kui ka mugavust. Kasutades uusimat Bluetooth v.5.0 tehnoloogiat, tagavad need stereokõrvaklapid stabiilse ühenduse kuni 10 meetri kaugusel, võimaldades liikumisvabadust ilma helikvaliteeti ohverdamata. Sisseehitatud mikrofon, pikaajaline aku ja mugav disain teevad EH208K ideaalseteks pikkade reiside, töö ja igapäevase kasutamise jaoks.

Usaldusväärne ühenduvus: Bluetooth v.5.0

Esperanza EH208K kõrvaklappide peamine omadus on nende täiustatud Bluetooth v.5.0 tehnoloogia, mis tagab stabiilse ja kiire ühenduse seadmetega kuni 10 meetri kaugusel. See mitte ainult ei suurenda kasutaja liikuvust, vaid tagab ka, et heli on selge ja häireteta, mis on hindamatu muusika kuulamisel või telefonikõnede tegemisel. Lisaks toetavad Bluetoothi profiilid, nagu HSP, HFP, A2DP ja AVRCP, laia valikut seadmete ühilduvust.

Maksimaalne mugavus: pehmed kõrvapadjad ja paindlik peapael

Esperanza EH208K on loodud mugavuseks, isegi pikkade kuulamisseansside ajal. Suured, pehmed kõrvapadjad, mis on kaetud nahataolisest materjalist, mitte ainult ei summuta välist müra, vaid pakuvad ka mugavust ja vähendavad survet. Paindlik ja kergesti reguleeritav peapael võimaldab täiuslikku sobivust teie pea kujuga, mis on eriti oluline pikkade reiside või pika tööaja jooksul.

Sisseehitatud mikrofon ja pikaajaline aku

EH208K kõrvaklappide sisseehitatud mikrofon võimaldab teil teha telefonikõnesid ja vestelda Internetis ilma telefonini ulatumata. See funktsioon on eriti kasulik töökeskkonnas või reisides. Lisaks võimaldab suure mahutavusega aku kasutada kõrvaklappe pikka aega ilma pideva laadimiseta, mis on ideaalne neile, kes kasutavad aktiivselt mobiilseid seadmeid.

BrändEsperanza
mudelEH2008K
VärvMust
Toetatud Bluetoothi profiilidHSP, HFP, A2DP, AVRCP
Ulatuskuni 10m

Tehnilised andmed

ÜhenduvusBluetooth®
VärvusMust
StiilKõrvapealne
TootjagarantiiG24
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
22 tk
Tellimine esindusse 4-8 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.