Bose

Bose QuietComfort Earbuds II juhtmevabad kõrvaklapid, CustomTune, must

Tootekood:
870730-0010
  • Ühendused: Bluetooth
  • Stiil: Nööp
  • Värvus: Must
  • Ühenduvus: Juhtmevaba; Bluetooth 5.3
Hind
249.00 €269.00 €
Kuumakse
7.26 € / kuumakse alates
Sinu järgi kujundatud heli
Bose QuietComfort® Earbuds II on järgmise põlvkonna juhtmevabad kõrvaklapid. Naudi parimat heli- ja mürasummutust, mis on täielikult Sinu järgi kujundatud.

Viimse detailini kohandatud
Saad alati parima helikvaliteedi, sest CustomTune tehnoloogia kohandab seda automaatselt Sinu kõrvade järgi.

Kuidas see töötab:
  1. Kõrvaklapid lasevad välja helina, et õppida tundma Sinu kõrvakanali ainulaadset kuju
  2. Helin põrkub tagasi ja sisseehitatud mikrofonid püüavad selle kinni
  3. Seejärel optimeerivad kõrvaklapid mürasummutust ja heli jõudlust, mis sobib ideaalselt just Sulle

Hoia kõrvaklappe mugavalt paigas pehmete kõrvaotsakute ja kolmes suuruses stabiilsuspaeltega. Seejärel tee Bose Music rakenduses Fit Test, et veenduda, et kõrvaklapid istuvad ideaalselt kõrvas.

Kuula kõike või ainult olulist
  • Naudi puhast õndsust lülitades sisse Quiet Mode ja vaigistad taustmüra maailma parima mürasummutusega.
  • Kui on aeg tähelepanu pöörata, võimaldab Aware Mode piisavalt läbipaistvust, et kuulda ümbritsevat või sõbraga vestelda. ActiveSense™ tehnoloogia Aware Mode režiimis suudab valju taustamüra vaigistada või seda summutada vajaliku tasemeni.

Sa kuulsid seda õigesti
Elutruu ja hästi tasakaalustatud heli on Bose leivanumber ning see on saavutatud uuendusliku tehnoloogia abil, mis on kohandatud väikeste seadmete jaoks.
  • "Ah? Mis sa ütlesid?" kõnede ajal on nüüd ajalugu tänu sisseehitatud mikrofonidele, mis filtreerivad välja ümbritseva müra, et keskenduda Sinu häälele ja edastada vestlusi selgelt.
  • Isikupärasta heli veelgi Bose Music rakenduse Adjustable EQ sätetega. Kontrolli bassi-, kesk- ja kõrgete helitugevuste taset.

Lihtsama elu nimel
  • Naudi muusikat kuni 6 tundi järjest ning pista need seejärel laadimiskarpi, mis hoiustab endas veel 3 laadimise jagu energiat. Lisaks toetavad kõrvaklapid ka kiirlaadimist, nii et vaid 20-minutilise laadimisega saad veel 2 tundi kuulamisaega juurde.
  • Jäta telefon sinna, kus see on. Juhi muusikat, vasta kõnedele ja reguleeri helitugevust otse kõrvaklappidelt Simple Touch puutetundliku tehnoloogia kaudu.

Bose Music rakenduse juhitud seadistamine ja juhtnupud hoiavad Su kõrvaklapid ajakohasena. Halda Bluetooth®-ühendusi, helieelistusi ja muud. Sound shaped to you
Bose QuietComfort® Earbuds II are the next generation of wireless listening. Enjoy the best in sound and noise cancellation that is perfectly yours.

Everything tailored
You always get the best sound quality because CustomTune technology auto-adjusts it to your ears’ liking.

How it works:
  1. Your buds send out a chime to learn your ear canal’s unique shape
  2. The chime bounces back and gets picked up by the built-in microphones
  3. Your buds then optimize a noise cancellation and sound performance that fits you perfectly

Keep them in comfortably with soft eartips and stability bands that come in three sizes. Then, take the Fit Test in the Bose Music app to make sure it’s just right.

Tune in and tune out
  • Pure bliss is in Quiet Mode when you silence background noise with the world’s best noise cancellation.
  • When it’s time to pay attention, Aware Mode allows enough transparency to hear your surroundings or engage in friendly conversation. The ActiveSense™ technology in Aware Mode can silence loud background noise to a stop, or soften it to a manageable volume.

You heard it correctly
Lifelike and well-balanced sound is our game, and we achieve it through innovative technology custom-built for small devices.
  • No more “huh?” during calls thanks to built-in microphones that filter out ambient noise to focus your voice and deliver conversations clearly.
  • Take personalization even further with Adjustable EQ settings in the Bose Music app. Control bass, mid-range, and treble levels as you go.

Life made easier
  • Maintain energy all day with up to six hours of battery life in a single charge, and a charging case that holds three additional charges.
  • Leave your phone where it is. Control music, answer calls, and adjust volume directly from the surface of your buds with Simple Touch.

Guided setup and controls in the Bose Music app keep your buds up to date. Manage Bluetooth® connections, sound preferences, and more.

Tehnilised andmed

ÜhendusedBluetooth
ÜhenduvusJuhtmevaba; Bluetooth 5.3
VärvusMust
StiilNööp

Toote saadavus

Tallinn
Rocca al Mare keskus
1 tk
Vesse Maksimarket
1 tk
Tartu
Tartu Lõunakeskus
1 tk
NB! Tooteid on poodides vähem kui 5 tk, palume kohale tulles vajadusel eelnevalt kinnitada toote saadavust soovitud esinduses.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.