TWS Haylou GT1 2023 Juhtmevabad Kõrvaklapid (Must)

Haylou
Tootekood: GT12023BLACK
  • Värvus: Must
Hind
28.85 €

TWS Haylou GT1 2023 Kõrvaklapid (must)

TWS Haylou GT1 2023 kõrvaklapid on kaasaegse tehnoloogia, mugavuse ja stiili kombinatsioon, mis rahuldab isegi kõige nõudlikumate kasutajate vajadusi. Alates tänasest nautige mugavust ja muusika kuulamist kõrgeimal tasemel, muretsemata signaali kadumise või äkilise aku tühjenemise pärast - see mudel pakub usaldusväärset kvaliteeti ja unustamatut kogemust lemmiklugude kuulamisel.

Maksimaalne mugavus ja täiustatud omadused

TWS Haylou GT1 2023 kõrvaklapid pakuvad erakordset mugavust tänu oma ergonoomilisele disainile ja kergele kaalule, mis on vaid 3,9 grammi. Libisemisvastased silikoonist kõrvaklambrid tagavad stabiilsuse ja mugava kandmise, sobitudes ideaalselt teie kõrvakanalitesse. Selle tulemusena saate neid kasutada tunde ilma ebamugavustundeta, mis on ideaalne pikkade reiside või tundide kaupa arvutimängude mängimise jaoks.

Mängurežiim ja nutikas juhtimine

Madal heliläbivus (65 ms) mängurežiimis muudab Haylou GT1 kõrvaklapid ideaalseks valikuks mänguhuvilistele. Mängurežiimi aktiveerimine on lihtne - lihtsalt puudutage sõrmega kolm korda paremat kõrvaklappi. Lisaks töötavad kõrvaklapid hääleassistentidega ning võimaldavad ka kõnedele vastata ja neid katkestada, muusikat mängida ja peatada, aktiveerida hääleassistent ning hallata kuulatavaid lugusid.

Kõrge helikvaliteet ja müra vähendamine

Haylou kõrvaklappide Bluetooth 5.2 tehnoloogia tagab stabiilse ühenduvuse ja kiire andmeedastuse, samas vähendades energiatarbimist. Sisseehitatud Hi-Fi helitehnoloogia ja AAC HD koodek pakuvad laia heliruumi, võimsat bassi ja selgeid kõrghelisid. 7,2 mm dünaamiline draiver tagab veelgi parema helikvaliteedi.

Pikaajaline aku ja mugav kott

Haylou GT1 pakuvad kuni 5 tundi katkematut kasutamist ühe laadimisega ja mugav kott pikendab seadme tööaega kuni 20 tundi. Automaatne väline müra vähendamine telefonikõnede ajal tagab selged ja puhtad kõned. See tähendab, et saate telefoniga rääkida isegi kõige lärmakamates kohtades.

Stiilne disain ja mitmekesisus

Haylou GT1 kõrvaklappide sujuv ja esteetiliselt meeldiv disain muudab need nii funktsionaalseks kui ka stiilseks. Kergesti kaasaskantavad ja väga kerged, on nad ideaalsed igasugusteks reisideks. Saadaval kolmes suuruses (S/M/L), on nad iOS ja Android ühilduvad ning toetavad USB-C kaablit, muutes need mitmekesiseks valikuks igale kasutajale.

Komplektis

kõrvaklapidlaadimiskottvahetatavad kummiribad (S/M/L)laadimiskaabel (USB-A kuni USB-C)kasutusjuhend

TootjaHaylou
mudelGT1 2023
Ühenduse tüüpBluetooth
PortUSB-C
Aku kestvus20 tundi
Aku maht35mAh
Aku laadimisaegUmbes 1,5 tundi
Aku laadimisaegUmbes 2 tundi
Toetatud protokollidSBC/AAC/A2DP/AVRCP/HFP/HSP
VärvMust
Heli viivitused65ms
Kaal3,9g
Heli kompressioonACC HD
Muundur7,2mm
Materjalsilikoon
SuurusedS/M/L
Ühilduv tarkvaraiOS, Android

Tehnilised andmed

VärvusMust
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
87 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.