Earbuds TWS Haylou Lady Bag, ANC (blue)

Haylou
Tootekood: LADYBAGBLUE
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Sinine
Hind
28.10 €

Haylou TWS Lady Bag kõrvaklapid, ANC (sinine)

Koge, kui hästi võivad kõlada sinu lemmikmeloodiad. Haylou Lady Bag kõrvaklapid pakuvad suurepärast helikvaliteeti, samas kui ANC aktiivne müratõrjetehnoloogia võimaldab sul täielikult keskenduda oma muusika helidele. Need võimaldavad sul ka vabalt telefonikõnesid teha tänu sisseehitatud mikrofonidele. Bluetooth 5.2 tehnoloogia tagab stabiilse ja usaldusväärse ühenduse ning nende maksimaalne tööaeg on kuni 20 tundi (koos laadimiskarbiga). Kõrvaklappide ergonoomiline disain garanteerib unustamatu mugavuse ning nende kasutamist lihtsustavad sisseehitatud puutetundlikud paneelid. Stiilne ja ainulaadne disain, mis meenutab väikest käekotti, rõõmustab paljusid kasutajaid.

Unikaalne helikvaliteet

Nüüd saad oma toas tunda end nagu muusikafestivalil. Kõrge kvaliteediga dünaamilised draiverid koos spetsiaalse häälestuse ja vokaali optimeerimisega aitavad Haylou Lady Bag'il saavutada muljetavaldavat helikvaliteeti. Lisaks summutab täiustatud ANC tehnoloogia suurepäraselt kõik välised helid kuni 35 dB, nii et saad täielikult sukelduda muusika maailma.

Vabad telefonikõned

Räägi telefoniga olenemata sellest, kus sa oled. Kõrvaklapid on varustatud täpsete mikrofonidega, mis salvestavad sinu häält usaldusväärselt, filtreerides välja enamus ebavajalikke tausthelisid, nii et saad olla kindel, et sinu kõnekaaslased kuulevad kõike, mida neil öelda on.

Kuni 20 tundi tööaega

Kuuled oma lemmiklaule piiramatu ajaga. Kõrvaklapid saavad mängida muusikat pidevalt kuni 5 tundi ühe laadimisega. Sa saad seda aega pikendada kuni 20 tunnini koos kaasasoleva laadimiskarbiga. See on piisavalt pikk, et vaadata 3500 lühivideot Tik Tokis või kuulata 300 laulu.

Usaldusväärne signaaliedastus

Unusta segajad, viivitused või muud ühendusprobleemid! Haylou kõrvaklapid kasutavad tipptasemel Bluetooth 5.2 ühendust, mis tagab kiire ja stabiilse ühenduse valitud seadmega. Nende kasutamine on äärmiselt lihtne ega tekita probleeme - lihtsalt võta need karbist välja ja kõrvaklapid ühenduvad automaatselt viimati paaritud seadmega.

Kiire juurdepääs kõige olulisematele funktsioonidele

Kontrolli oma kõrvaklappe mugavalt ilma nutitelefoni välja tõmbamata! Haylou Lady Bag'il on intuitiivsed puutetundlikud paneelid lihtsaks kasutamiseks. See võimaldab sul kiiresti vastata / katkestada kõnesid, juhtida muusikapleierit või vahetada saadaval olevaid režiime. Lisaks toimub juhtimine, pigistades käesolevat, et vältida juhuslikku puudutamist. Samuti tuvastavad kõrvaklapid nutikalt, kas sul on need kõrvades - lihtsalt eemalda need ja muusika peatub automaatselt. Juhtimine on lihtsam, kui arvasid!

Loobitud sinu mugavuse nimel

Haylou Lady Bag'i abil saad muusikat kuulata mitu tundi ilma väsimuse või ebamugavuse pärast muretsemata. Kerged ja kompaktsed kõrvaklapid on kasutamise ajal peaaegu märkamatud. Kõrvaklapid sobivad ideaalselt sinu kõrvade kujuga, nii et need ei kuku välja. Mis veel, need on IP54 reitinguga, nii et saad neid vabalt kasutada igapäevaste tegevuste ajal - need ei karda higi ega vihma.

Ainulaadne disain

Kõrvaklappide karp eristub oma originaalse ja stiilse disainiga, mis meenutab väikest käekotti. Seetõttu on see suurepärane lisa sinu igapäevasele stiilile ja võimaldab sul rahvahulgast silma paista.

Kaasas

kõrvaklapidlaadimiskarplaadimiskaabelvahetatavad otsikud (XS / S / M / L)kasutusjuhend
TootjaHaylou
NimiLady Bag
VärvSinine
Bluetooth versioon5.2
Toetatud protokollidA2DO / AVRCP / HFP / HSP
HelikoodikudSBC / AAC
Ulatuskuni 10 m
Laadimisaeg1.5 tundi
TööaegUmbes 5 tundi kuni 20 tundi (koos karbiga)
Aku tüüpLiitium-polümeer
Käesoleva aku maht34 mAh
Karbia aku maht300 mAh
VeekindlusIP54
Kaal4.85 g (üks käesolev)

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusSinine
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
27 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.