Earbuds TWS Haylou X1 2023 ENC (blue)

Haylou
Tootekood: X12023DARKBLUE
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
Hind
25.05 €

Haylou X1 2023 Kõrvaklapid (sinine)

Tutvuge Haylou X1 2023 juhtmevabade kõrvaklappidega. Varustatud 12-millimeetriste dünaamiliste draiveritega, panevad need teid tundma, nagu oleksite elavas kontserdis! ENC mürasummutussüsteemi abil tagavad nad kristallselged vestlused ning nende hästi läbimõeldud disain võimaldab neil mugavalt kõrvas püsida pikaajalise kasutamise ajal. Bluetooth versioon 5.3 vastutab stabiilse ühenduse ja äärmiselt madala latentsuse eest, muutes need ideaalseks nii mänguritele kui ka videofännidele. Pikk tööaeg, puutetundlik töö ja IPX4 veekindlus muudavad X1 2023 kõrvaklappide kasutamise sujuvaks, nauditavaks ja murevabaks.

12Haylou/X1-2023/9

Heli, mida väärite

Kogege oma lemmiklugusid erakordse kvaliteediga! Dünaamilised 12-millimeetrised draiverid pakuvad parimat kogemust - tänu hüdrodünaamilisele õhuava disainile saate nautida loomulikku ja detailirohket heli. Mis veelgi enam, tänu titaanist membraanile on heli ideaalselt tasakaalus, nii et iga kord, kui muusika mängima panete, viib teid kaasa võimas bass ja kristallselged kõrged helid.

12Haylou/X1-2023/6

Usaldusväärne juhtmevaba ühendus

Haylou kõrvaklappidega saate täieliku vabaduse kuulata muusikat, podcaste või audioraamatuid. Bluetooth versioon 5.3 tagab stabiilse ühenduse madalama energiatarbimisega, pakkudes katkematut signaali kuni 10 meetri kaugusel! X1 2023, kui see on paaritatud valitud seadmega, ühendub automaatselt. Lihtsalt avage karp ja kasutage kõrvaklappe ilma täiendavate toiminguteta!

12Haylou/X1-2023/3

Pikk tööaeg

Te ei pea muretsema, et kõrvaklapid keeldub teid teenimast huvitava podcasti keskel. X1 2023 tööaeg on umbes 5,5 tundi ja nende täielikuks laadimiseks kulub vaid umbes 1,5 tundi. Kõrvaklappidega kaasas on 300 mAh laadimiskarp, millega saate veel ühe tunni täis muusikaelamust! Saate laadida karbi energiat USB-C kaabli abil (kaasa arvatud).

12Haylou/X1-2023/8

Loovus mugavuse nimel

X1 2023 juhtmevabade kõrvaklappide elegantne disain on esimene asi, mis teie silma torkab, kui need kätte võtate. Kuid välimus ei ole kõik, seetõttu keskendub Haylou teie mugavusele! Pool-kõrva disain 60° nurga all sobib ideaalselt kõrva kanalisse, pakkudes erakordset mugavust nende kasutamise ajal.

12Haylou/X1-2023/5

Ideaalne mänguritele

Äärmiselt madal latentsus muudab kõrvaklapid ka mängimiseks ja filmide vaatamiseks ideaalseks, tagades heli ja pildi täiusliku sünkroniseerimise. X1 2023 võimaldab teil täielikult süveneda kristallselge heliga, mis sisaldab samme, püssipauke ja muid eriefekte.

12Haylou/X1-2023/4

Vabad telefonikõned

Kõrvaklappides kasutatav ENC mürasummutussüsteem koos täpsete mikrofonidega tagab äärmiselt selged ja lõdvestunud telefonikõned. Need filtreerivad tõhusalt taustamüra, võimaldades teie kõnekaaslasel selgelt kuulda kõike, mida teil öelda on!

12Haylou/X1-2023/2

Lihtne ja sujuv kasutamine

Kõrvaklapid on varustatud täpsete puutetundlike paneelidega, nii et te ei pea oma telefoni taskust välja võtma, kui soovite vastu võtta sisse tulevat kõnet või muusikapleierit! Ainult paar puudutust, et peatada/taasalustada muusikat, vastata telefonile või aktiveerida mängurežiim.

12Haylou/X1-2023/7

Rohkem võimalusi rakendusega

Spetsiaalne HAYLOU Sound APP avab teile veelgi rohkem võimalusi. Oma telefonist saate kohandada kõrvaklappe oma eelistuste järgi - lõpuks tunnete neid kõige paremini! Isikupärastage kõrvaklappide nimi oma Bluetoothi ühenduseks ja katsetage EQ seadeid. Samuti saate rakenduses hõlpsasti kontrollida oma kõrvaklappide laadimistaset.

12Haylou/X1-2023/1

Kaasas

KõrvaklapidLaadimiskarpUSB-C kaabelKasutusjuhend
TootjaHaylou
mudelX1 2023
VärvSinine
Bluetoothi versioonBluetooth 5.3
Signaali ulatus≥10 m (takistusteta)
Kõrvaklappide laadimisaegumbes 1,5 h
Kõrvaklappide tööaegumbes 5,5 h
Aku tüüppolümeer-liitium
Ühe kõrvaklapi aku mahtuvus35 mAh
Karbi aku mahtuvus300 mAh
HelikoodikudSBC/AAC
Bluetoothi protokollA2DP/AVRCP/HFP

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
47 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.