Earbuds TWS Haylou X1 2023 ENC (grey)

Haylou
Tootekood: X12023SILVER
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
Hind
24.50 €

Haylou X1 2023 Kõrvaklapid (Hall)

Avasta uus helidimension Haylou X1 2023 kõrvaklappidega, mis ühendavad elegantsi, uusima tehnoloogia ja kasutusmugavuse. Alumiiniumkorpus annab stiilse välimuse ja vastupidavuse, samas kui matt viimistlus kaitseb sõrmejälgede ja kriimustuste eest. Edasijõudnud helitehnoloogia koos titaanist membraaniga, ergonoomiline disain ja igapäevase kasutuse hõlbustavad omadused teevad neist kõrvaklappidest ideaalse valiku nõudlikele kasutajatele.

Ergonoomiline Disain

Haylou X1 2023 kõrvaklapid paistavad silma oma ergonoomilise pool-sisekeerduva disainiga, tagades mugavuse pikaajalise kandmise ajal. 60-kraadine nurk sobib ideaalselt kõrva, minimeerides kukkumise riski igapäevaste tegevuste ajal. Disain on mitte ainult funktsionaalne, vaid ka esteetiliselt rafineeritud, rõhutades toote modernset iseloomu.

Edasijõudnud Helitehnoloogia

Haylou X1 2023 mudel on varustatud titaanist membraani ja HD helikoodikaga, tagades heliklariteedi ja rikkaliku heli. Tänu nendele tehnoloogiatele muutub muusika või taskuhäälingute kuulamine tõeliseks naudinguks. Kõrvaklapid pakuvad ka kõrget helikvaliteeti telefonikõnede ajal, mis on eriti oluline lärmakates keskkondades.

Optimeeritud Mängukogemus

Haylou X1 2023 on varustatud algoritmiga, mis vähendab heli ja pildi vahelist viivitust, mis on võtmetähtsusega mänguhuvilistele. See funktsioon tagab heli sünkroniseerimise ekraanil toimuva tegevusega, suurendades oluliselt mängukogemust.

ENC Funktsioon ja Müra Kontroll

Innovatiivne ENC (Keskkonna Müra Tühistamine) funktsioon tõhusalt vaigistab ümbritsevaid helisid, võimaldades selgeid ja eristuvaid vestlusi. See lahendus on hindamatu linnakeskkondades, kus keskkonnamüra võib olla häiriv.

Intelligentne Žestikontroll

Kõrvaklapid on varustatud intelligentsete žestidega, mis võimaldavad lihtsat muusika esituse juhtimist, kõnedele vastamist ja lõpetamist ning isegi režiimide vahetamist, sealhulgas mängurežiimi. See funktsionaalsus muudab kõrvaklappide kasutamise veelgi intuitiivsemaks ja mugavamaks.

Palju Eeliseid

Kõrvaklapid on IPX4 kaitsega, muutes need pritsmekindlaks. HAYLOU Sounds rakendus võimaldab EQ seadete kohandamist, Bluetooth seadme nime muutmist ja aku taseme kontrollimist. Laadimiskarp pakub laadimise indikaatorit, ning laadimine on tõhus ja kiire tänu USB-C sisendile. Komplekt sisaldab kõrvaklappe, karpi, laadimiskaablit ja kasutusjuhendit. Töötamisraadius on 10 meetrit, akukestus 5,5 tundi, pikendatuna 24 tunnini koos karbiga. Kõik need omadused teevad Haylou X1 2023 kõrvaklapid ideaalseks valikuks neile, kes hindavad kvaliteeti, funktsionaalsust ja stiili.

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
200 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.