Earbuds TWS Haylou X1 2023 ENC (tarnish)

Haylou
Tootekood: X12023TARNISH
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
Hind
24.50 €

Haylou X1 2023 Kõrvaklapid (Must)

Avasta uus helidimension Haylou X1 2023 kõrvaklappidega, mis ühendavad elegantsi, uusima tehnoloogia ja kasutusmugavuse. Alumiiniumkorpusega valmistatud klapid pakuvad stiilset välimust ja vastupidavust, samas kui mati pind kaitseb sõrmejälgede ja kriimustuste eest. Täiustatud helitehnoloogia koos titaanmembraaniga, ergonoomiline disain ja kasutajasõbralikud omadused teevad neist kõrvaklappidest ideaalse valiku nõudlikele kasutajatele.

Ergonoomiline Disain

Haylou X1 2023 kõrvaklapid paistavad silma oma pool-sisekõrva ergonoomilise konstruktsiooniga, mis tagab mugavuse pikaajalise kandmise ajal. 60-kraadine nurk sobib ideaalselt kõrva, vähendades nende välja kukkumise riski igapäevaste tegevuste ajal. Disain on mitte ainult funktsionaalne, vaid ka esteetiliselt rafineeritud, rõhutades toote modernset iseloomu.

Täiustatud Helitehnoloogia

Haylou X1 2023 mudel on varustatud titaanmembraani ja HD helikoodikaga, tagades helipuhastuse ja rikkaliku helikvaliteedi. Tänu nendele tehnoloogiatele muutub muusika või podcastide kuulamine tõeliseks naudinguks. Kõrvaklapid pakuvad ka kvaliteetset heli telefonikõnede ajal, mis on eriti oluline mürarikkas keskkonnas.

Optimeeritud Mängukogemuste jaoks

Haylou X1 2023 sisaldab algoritmi, mis vähendab heli ja video vahelist viivitust, mis on kriitilise tähtsusega mänguhuvilistele. See funktsioon tagab heli sünkroniseerimise ekraanil toimuva tegevusega, suurendades mängukogemust oluliselt.

Keskkonna Müra Tühistamine (ENC) ja Müra Kontroll

Innovatiivne keskkonna müra tühistamise (ENC) funktsioon tõhusalt summutab ümbritsevaid helisid, võimaldades selgeid ja teravaid vestlusi. See lahendus on hindamatu linnakeskkondades, kus keskkonna müra võib olla häiriv.

Intelligentne Käejuhtimine

Kõrvaklapid on varustatud intelligentsete žestidega, mis muudavad muusika esituse, kõnede vastuvõtmise ja lõpetamise ning isegi režiimide, sealhulgas mängurežiimi, vahetamise lihtsaks. See funktsionaalsus muudab kõrvaklappide kasutamise veelgi intuitiivsemaks ja mugavamaks.

Põhiomadused

Kõrvaklapid on varustatud IPX4 kaitsega, mis muudab need pritsmete suhtes vastupidavaks. HAYLOU Sounds rakendus võimaldab kohandada EQ seadeid, muuta Bluetooth seadme nime ja kontrollida aku taset. Laadimiskarp pakub laadimisindikaatorit ning laadimine ise on tõhus ja kiire tänu USB-C sisendile. Pakendis on kõrvaklapid, laadimiskarp, laadimiskaabel ja kasutusjuhend. Töösagedus on 10 meetrit ja aku tööaeg on 5,5 tundi, pikendatuna 24 tunnini koos karbiga. Kõik see teeb Haylou X1 2023 kõrvaklapid ideaalseks valikuks neile, kes hindavad kvaliteeti, funktsionaalsust ja stiili.

Pakendi Sisu

Kõrvaklapid x 1 paar

Laadimiskarp x 1

Laadimiskaabel x 1

Kasutusjuhend x 1

Tehnilised Andmed

BrändHaylou
mudelX1 2023
VärvMust
Töösagedus10m
Aku Maht35mAh (iga kõrvaklapp), 300mAh (karp)
Aku Tööaeg5.5 tundi, 24 tundi (koos karbiga)
Laadimisaeg1.5 tundi
Ooteaeg60 tundi
Sisend5V - 50mA (kõrvaklapid), 5V-100mA (karp)
Aku TüüpLi-ion
LaadimisliidesUSB-C
BluetoothVersioon 5.3
Bluetooth ProtokollA2DP/AVRCP/HFP
VeekindelIPX4
Kõlari Suurus12mm

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
200 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.