Earbuds TWS Haylou X1 Neo (black)

Haylou
Tootekood: X1NEOBLACK
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hõbe
Hind
16.20 €

TSW Haylou X1 Neo Kõrvaklapid

Kas otsite mitmekesiseid kõrvaklappe, mis pakuvad kõrgekvaliteedilist heli ja toimivad hästi mängimise ajal? Valige Haylou X1 Neo! Dynaamilised 13mm kõlarid võimaldavad teil nautida fantastilist heli ning spetsiaalne mängurežiim tagab ultra madala latentsuse vaid umbes 0,06 sekundit. Kõrvaklapid eristuvad ka pika tööajaga ja stiilse, kuid ergonoomilise disainiga.

Tippkvaliteediga heli

Kogege, kui hästi võivad kõlada teie lemmiklood. Kõrvaklapid on varustatud dünaamiliste 13mm kõlaritega, mis pakuvad fantastilist helikvaliteeti, rikkalikku detaili ja täiuslikku harmooniat. Need pakuvad sügavat bassi ja selget, kõrva rõõmustavat kõrgeid ja keskmisi toone. Nii saate taasavastada muusika maagia!

Bluetooth 5.3

Ütle hüvasti signaali kvaliteedi probleemidele. Kõrvaklapid kasutavad täiustatud Bluetooth 5.3 tehnoloogiat, mis tagab uskumatult kiire ja stabiilse ühenduse, madalama latentsuse, madalama energiatarbimise ja kõrge häirekindluse. Veelgi enam, X1 Neo toetab nii Mono kui ka Stereo režiime. Nii et saate kasutada mõlemaid kõrvaklappe korraga või ainult ühte!

Pikk tööaeg

Kogege muusikat nii kaua, kui soovite. Tänu pikaajalistele akudele saavad kõrvaklapid töötada kuni 5 tundi ühe laadimisega. Veelgi enam, kaasasolev karp võimaldab seda aega pikendada umbes 20 tunnini. See on piisavalt pikk, et vaadata umbes 3600 lühivideot, kuulata umbes 300 laulu või vaadata umbes 10 filmi! Kõrvaklappide mugav laadimine on võimalik tänu kaasasolevale USB-C kaablile.

Viimistletud igas detailis

Kõrvaklapid näevad tõeliselt suurepärased välja ja on äärmiselt mugavad. Need sobivad fantastiliselt kõrvadesse ning igaühe kaal on vaid umbes 3,87g. Nii saate nautida oma unistuste mugavust - isegi pikaajalise kasutamise ajal. X1 Neo-l on ka IPX4 veekindlus - higi ja vihm ei ohusta neid. Veelgi enam, kõrvaklappide karp eristub stiilse mati tekstuuri ja läbipaistva kaanega.

Midagi erilist mängijatele

Tootja on valmistanud ka midagi erilist mänguhuvilistele. Lihtsalt vajutage ja hoidke kinni mis tahes kõrvaklapi puutetundlikku paneeli, et lülituda spetsiaalsesse mängurežiimi, mis tagab ultra madala latentsuse umbes 0,06 sekundit. See muudab X1 Neo ideaalseks isegi kõige dünaamilisemate mängude jaoks. Ära lase oma vastasel end üllatada ja saavutage veel üks suurepärane võit!

Mugav puutetundlik juhtimine

Nautige oma kõrvaklappide mugavat kasutamist - Haylou'l on kõik vajalik käeulatuses! X1 Neo on varustatud mugavate puutetundlike paneelidega, mis võimaldavad teil kiiresti peatada või jätkata esitust, vastata telefonikõnele või kõne tagasi lükata, kõne lõpetada, lugu vahetada ja mängurežiimi sisse lülitada, teiste seas. Ei enam nutitelefoni otsimist iga kord!

Karbis

KõrvaklapidLaadimiskarpLaadimiskaabel (USB-C)Kasutusjuhend
BrändHaylou
NimiHaylou X1 Neo
mudelX1 Neo
VärvMust
Bluetooth5.3
UlatusKuni 10m
Bluetoothi profiilidSBC, A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Kõlar13mm
Kõrvaklappide laadimisaegUmbes 1,5h
TööaegUmbes 5h (umbes 20h koos karbiga)
Aku tüüpLiitium-polümeer
Kõrvaklapi aku maht30mAh
Karbia aku maht310mAh
Ühe kõrvaklapi kaal3.87g

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
89 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.