Earbuds TWS Joyroom Cozydots Series JR-TS1 (black)

Joyroom
Tootekood: JR-TS1BLACK
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hõbe
Hind
29.40 €

Joyroom Cozydots seeria JR-TS1 TWS kõrvaklapid (must).

Naudi oma lemmiklaulude helisid ilma kompromissideta! Joyroom Cozydots kõrvaklapid pakuvad selget ja detailset heli, mis viib sind muusika maailma. Tänu Bluetooth 5.3-le pakuvad nad stabiilset ühendust kuni 10 meetri kaugusel ning nende tööaeg koos laadimiskarbiga ulatub 24 tunnini. Ergonomiline disain koos kerge kaaluga tähendab, et saad nautida maksimaalset mugavust kogu päeva, olgu see siis lemmiklugude kuulamine või pikad telefonikõned.

Joyroom/JR-TS1-Black/1

Ükskõik milline kasutaja mugavus

Avasta tõeline kasutaja mugavus Joyroom Cozydots'iga! Kõrvaklapid on loodud pakkuma sulle mugavust, millest oled unistanud, isegi kui kuulad muusikat tundide kaupa. Tänu nende kergele kaalule (3g) ja ergonoomilisele disainile sobivad nad ideaalselt sinu kõrva, ilma et tekitaksid ebamugavust või väsimust. Komplektis on 3 paari vahetatavaid kummirihmasid erinevates suurustes, mis aitavad sul kõrvaklappe veelgi paremini oma individuaalsetele vajadustele kohandada.

Joyroom/JR-TS1-Black/2

Kuula muusikat terve päeva

Nüüd saad vabalt mängida oma lemmiklaule, muretsemata kõrvaklappide laadimise pärast! Joyroom Cozydots garanteerivad kuni 4 tunni kasutamise ühe laadimisega, ja laadimiskarbiga saad nautida oma muusikat veel 20 tundi. Mis veelgi parem, selle abil saad kõrvaklappide energiat taastada kuni 5 korda ilma probleemideta!

Joyroom/JR-TS1-Black/5

Stabiilne ühendus sinu seadmega

Unusta tüütud helikadud! Kõrvaklapid on varustatud uusima Bluetooth 5.3 kiibistiku, mis tagab kiirema ja stabiilsema signaali edastamise madalama energiatarbimisega. Nende paaritamine ei ole sinu jaoks probleem - lihtsalt paarita need üks kord valitud seadmega ja nad ühenduvad sellega automaatselt iga kord!

Joyroom/JR-TS1-Black/8

Puuteoperatsioon suurema mugavuse nimel

Kõrvaklappide kasutamine on lihtsam, kui arvad. Joyroom Cozydots'il on sisseehitatud intuitiivsed puuteplaadid, et saaksid mugavalt juhtida kõige olulisemaid kõrvaklappide funktsioone. Muuda laule, halda sissetulevaid kõnesid või aktiveeri häälassistent, kõik ilma telefonile ulatumata!

Joyroom/JR-TS1-Black/4

Komplektis

kõrvaklapid laadimiskarp 3 paari vahetatavaid kummirihmasid
TootjaJoyroom
mudelJR-TS1
VärvMust
Bluetoothi versioon5.3
UlatusKuni 10 m
HelikoodikudAAC / SBC
Bluetoothi protokollidHFP / A2DP / AVRCP
Frekventsagedus20Hz-20kHz
Muundurid5mm
TööaegMuusika esitamine: umbes 4 tundi (70% helitugevus), telefonikõned: umbes 3 tundi (70% helitugevus) + 20 tundi laadimiskarbiga
Ooteaegumbes 120 tundi
Aku mahtKõrvaklapid: 30 mAh, laadimiskarp: 400 mAh
Kõrvaklappide laadimisaegumbes 1.5 tundi
Laadimiskarbi laadimisaegumbes 1.5 tundi
LaadimisliidesUSB-C
MaterjalABS + PC
Ühe kõrvaklapi kaal3 g

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
91 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.