Earbuds TWS Joyroom Jdots Series JR-DB2 (purple)

Joyroom
Tootekood: JR-DB2PURPLE
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Purple
Hind
20.95 €

TWS Joyroom Jdots seeria JR-DB2 kõrvaklapid (lilla)

Kuula oma lemmiklugusid uuel viisil. Kõrvaklapid pakuvad 6-millimeetriseid draivereid, et saaksid kuulda varem peidetud detaile. Veelgi enam, Bluetooth 5.3 tagab usaldusväärse ühenduse ning lai ühilduvus võimaldab sul kõrvaklappe ühendada erinevate seadmetega. Omakorda tagavad pikaealised akud kuni 42 tunni kasutusaega ning sisseehitatud mikrofonid võimaldavad sul vabalt telefoniga rääkida.

Joyroom/JR-DB2-Purple/6

Kerge ja mugav

Kuula oma lemmikpodcaste pikalt ja ära muretse väsimuse pärast. Kõrvaklapid eristuvad oma kerge ja ergonoomilise disainiga, nii et saad neid mugavalt kasutada. Veelgi enam, need ei kuku sul kõrvadest välja, pakkudes veelgi rohkem mugavust.

Joyroom/JR-DB2-Purple/8

Pikk tööaeg

Ära muretse äkki tühjenenud kõrvaklappide pärast. Jdots seeria mängib muusikat ühe laadimisega umbes 7 tundi, ja laadimiskarp tagab veel 35 tunni kasutusaega. Lisaks võimaldab 10 minutit laadimist sul kasutada JR-DB2 1 tunni jooksul ning nende täielik laadimine võtab vaid 1,5 tundi. Lisaks annab digitaalne ekraan sulle teada iga kõrvaklapi aku taseme.

Joyroom/JR-DB2-Purple/7

Usaldusväärne Bluetooth-ühendus

Kõrvaklapid ühenduvad sinu seadmega Bluetooth 5.3 kaudu, mis tagab kiire ja stabiilse ühenduse ilma häirete ja madalama energiatarbimisega. Veelgi enam, Jdots seeria on ühilduv selliste süsteemidega nagu Android, iOS ja Windows. Sa saad neid edukalt ühendada oma nutitelefoni, tahvelarvuti või sülearvutiga. Lisaks parandab madal latentsus (65 ms) heli ja video sünkroniseerimist filmide vaatamisel ja mängude mängimisel.

Joyroom/JR-DB2-Purple/2

Kõrge kvaliteediga heli

Uputage end muusikasse. Joyroomi kõrvaklapid kasutavad 6mm draivereid ja PU komposiitdiaphragmi, mis tagab laia sagedusvahemiku. Nii saad nautida rikkalikult detailset ja bassirohket heli. Avasta oma lemmiklugusid uuesti Jdots seeriaga.

Joyroom/JR-DB2-Purple/9

Mugav telefoniga rääkimine

Raudteejaam, ostukeskus, bussipeatus - tee telefonikõnesid mugavalt olenemata sellest, kus sa oled. Jdots seeria kõrvaklapid on varustatud mürasummutavate mikrofonidega, nii et saad olla kindel, et sinu kõneleja kuuleb sind.

Joyroom/JR-DB2-Purple/3
TootjaJoyroom
MudelJR-DB2
Värvlilla
Bluetoothi versioon5.3
HelikoodikAAC, SBC
Bluetoothi protokollidHSP, HFP, A2DP, AVRCP
Sagedusvahemik2402-2480 kHz
Aku mahtkõrvaklapid: 35 mAh (igaühe), karp: 500 mAh
Impedants16 Ω
Nominaalne võimsus2x 3 mW
Draiveri diameeter6 mm
TööaegMuusika esitamine: 7 h, telefonikõned: 5 h
Tööaeg laadimiskarbiga42 h
Tööaeg ooterežiimisumbes 48 h
Laadimispingutuskõrvaklapid: 5V/200 mA, karp: 5V/1A
LaadimisportUSB-C
Laadimisaeg1,5 h
VeekindelIP54
MaterjalABS, PC

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusPurple
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
29 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.