Earbuds TWS Mcdodo HP-2780 (Pink)

Mcdodo
Tootekood: HP-8032
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hõbe
Hind
17.25 €

Mcdodo TWS kõrvaklapid HP-8032 (Roosa) kõrvaklapid.

Naudi fantastilist helikvaliteeti ja ületamatut mugavust Mcdodo poolt! TWS kõrvaklapid HP-8032 on äärmiselt kerged ja ergonoomilise disainiga, mis võimaldab sul muusikat mugavalt kuulata ilma ebamugavustundeta. Bluetooth 5.0 tehnoloogia tagab stabiilse ühenduse ilma häirete ja 13-millimeetrised draiverid pakuvad hämmastavat helikvaliteeti, võimaldades sul avastada uusi muusika mõõtmeid. Intuitiivsete puuteplaatide abil on sul täielik kontroll oma muusika üle ning sisseehitatud mikrofonid võimaldavad sul rääkida peaaegu igasugustes tingimustes.

McDodo/HP-8032/5

Unistuste mugavus

Nüüd saad muusikat kuulata nii kaua, kui soovid, muretsemata ebamugavuste pärast! Tänu nende äärmiselt kergest disainist - kaaludes vaid 4 g, ei tunne sa isegi, et sul on need kõrvades. Veelgi enam, kõrvaklapid on IP54 veekindlad, nii et saad neid kasutada peaaegu igasugustes tingimustes. HP-8032-l on ka intuitiivsed puutepaneelid lihtsaks kasutamiseks.

McDodo/HP-8032/4

Kuni 25 tundi tööaega

Kas muretsed, et kõrvaklapid tühjenevad liiga kiiresti ja takistavad sul muusika kuulamist treeningu ajal või bussis sõites? Ära muretse! Kõrvaklapid võivad ühe laadimisega kesta kuni 5 tundi ja kaasasoleva karbiga saad seda aega pikendada kuni 25 tunnini. Tänu sellele saad Earbuds HP-8032 kasutada isegi terve päeva ilma probleemideta! Kõrvaklappide laadimine ei võta kaua aega. Umbes 1,5 tunni pärast on nad taas kasutusvalmis.

McDodo/HP-8032/2

Bluetooth tehnoloogia

Unusta igavene sassi läinud kaablid ja naudi piiramatu vabadust Bluetooth tehnoloogia abil! Bluetooth 5.0 tagab kiire ja stabiilse signaali edastamise kuni 10 meetri kaugusele. Unusta viivitused ja häired! Kõrvaklappide paaritamine ei ole sulle probleem. Lihtsalt ühenda need üks kord valitud seadmega ja nad ühenduvad automaatselt iga kord, kui võtad need karbist välja!

McDodo/HP-8032/3

Las end üllatada helikvaliteediga

Sinu lemmiklood pole kunagi kõlanud paremini. Suured 13-millimeetrised draiverid pakuvad suurepärast HiFi helikvaliteeti. Tõeselt reprodutseeritud ja ideaalselt tasakaalustatud heli, koos detailide rikkusega, võimaldab sul täielikult sukelduda oma lemmiklugude helidesse.

McDodo/HP-8032/1

Komplektis

kõrvaklapid, laadimiskarp, USB-C laadimiskaabel, kasutusjuhend
TootjaMcdodo
MudelinumberHP-8032
VärvRoosa
Draiverid13 mm
Bluetooth versioon5.0
Ulatus10 m
Laadimisaegumbes 1,5 h
Tööaeg5 h + 20 h (karbiga)
Aku maht30 mAh / 5V x2 (kõrvaklapid) 320 mAh / 5A (laadimiskarp)
LaadimisliidesUSB-C
VeekindelIP54
Mõõtmed58 x 49.5 x 24.5 mm
MaterjalPC + ABS
ÜhilduvusiOS / Android / Windows

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
79 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.