Earbuds TWS Mcdodo Lite HP-3300 (black)

Mcdodo
Tootekood: HP-3300
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hõbe
Hind
25.70 €

Kõrvaklapid TWS Mcdodo Lite HP-3300 (must)

Unusta tüütu müra ja keskendu oma lemmikmuusikale. Mcdodo HP-3300 kõrvaklapid toetavad ANC mürasummutust ja pakuvad suurepärast helikvaliteeti tänu 13-millimeetristele draiveritele. Need paistavad silma ka pika akukestvuse ja usaldusväärse Bluetooth 5.3 edastuse poolest. Need on erakordselt mugavad, tagades soovitud mugavuse kasutamise ajal.

Blokeeri müra

Kas soovid blokeerida tüütu müra kontoris või bussis? Mcdodo kõrvaklapid aitavad sind sellega! HP-3300 mudelil on usaldusväärne ANC mürasummutus, mis võimaldab sul unustada tarbetud, ärritavad helid ja keskenduda sellele, mis on sulle kõige olulisem – näiteks oma lemmikpodcastile.

Kõnede jaoks loodud

Tänu kõrvaklappide kahele mikrofonile saad teha telefonikõnesid vabalt, kus iganes sa ka ei viibiks. Lisaks tagab ENC tehnoloogia ümbritseva müra tõhusa vähendamise. Kõik see annab sulle kindluse, et sina ja sinu kõnekaaslane kuulete teineteist probleemideta.

Fantastiline helikvaliteet

Avasta varem kuulmatud detailid oma lemmiklugudest. Kõrvaklapid on varustatud dünaamiliste 13mm draiveritega, mis tagavad suurepärase helikvaliteedi. Võimas bass, rikkalikud kesktoonid ja selged kõrged toonid – kõik see rõõmustab kindlasti iga muusikasõpra!

Parendatud disain

HP-3300 mudeli korpus on loodud, et vältida juhuslikku sulgemist kasutamise ajal. Kõrvaklappide ergonoomiline disain on samuti tähelepanuväärne, tagades, et need sobivad ideaalselt sinu kõrvadesse, ei kuku välja ega avalda ebamugavat survet. Lisaks, IPX4 veekindluse abil saad muusikat kuulata mureta isegi vihmas või intensiivsete treeningute ajal. Komplekt sisaldab ka vahetatavaid kõrvaklappide otsikuid 3 suuruses (S, M ja L).

Bluetooth 5.3

Mcdodo kõrvaklapid on ideaalsed mitte ainult muusika kuulamiseks, vaid ka filmide vaatamiseks või mängude mängimiseks. Tänu arenenud Bluetooth 5.3 tehnoloogiale suudavad nad pakkuda kiiret ja stabiilset traadita ühendust – ilma viivituste või hilinemiseta. Naudi usaldusväärset edastust ja saa veelgi rohkem rõõmu oma meelelahutusest!

Pikk mänguaeg

Ära muretse, et kõrvaklapid tühjenevad kiiresti. Nende akukestvus ulatub kuni 6 tunnini, ja spetsiaalne korpus võimaldab seda pikendada kuni 24 tunnini. HP-3300 mudeli laadimine ei võta kaua aega – umbes 1,5 tundi on piisav. Kuid see pole veel kõik. Korpus on varustatud väikese ekraaniga, mis võimaldab mugavalt kontrollida nii korpuse kui ka iga kõrvaklapi akutaset.

Mugav puutetundlik juhtimine

Saavuta mugav juurdepääs kõige olulisematele kõrvaklappide funktsioonidele – sul ei ole vaja iga kord oma nutitelefoni järele ulatada. Mcdodo HP-3300 on varustatud praktiliste puutetundlike paneelidega, mis võimaldavad sul näiteks lugusid vahetada, esituse peatada, kõnesid vastu võtta, aktiveerida ANC mürasummutust või aktiveerida häälassistent. Nüüd on kõik, mida vajad, sinu sõrmeotstes!

Kohandatud komplekt

KõrvaklapidLaadimiskorpusVahetatavad kõrvaklappide otsikud (S, M, L)USB-C laadimiskaabelKasutusjuhend

TootjaMcdodo
mudelHP-3300
VärvMust
Bluetoothi versioon5.3
Bluetoothi nimiMcdodo N2
Aku maht35 mAh x2 (kõrvaklapid), 400 mAh (korpus)
Aku kestvusKuni 6 h (kuni 24 h koos korpusega)
LaadimisaegUmbes 1,5 h
MaterjalPC + ABS
VeekindelIPX4

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
20 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.