Wireless headphones EarFun WavePro (ivory)

Earfun
Tootekood: HP200W
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Other
Hind
67.30 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Earfun WavePro juhtmevabad kõrvaklapid (ivory)

Ulatu Earfun WavePro kõrvaklappide poole ja avasta uus helidimensioon! 40-millimeetriste draiveritega varustatud klapid pakuvad kõrgekvaliteedilist heli ning Hi-Res Audio sertifikaat tagab, et iga noot esitatakse kõrgeima kvaliteediga, jäädes truuks laulude algsele sügavusele ja detailidele. Need kasutavad ANC tehnoloogiat ning neil on kuni 80 tundi tööaega. Sa saad neid ühendada oma seadmega nii juhtmevabalt Bluetoothi kaudu kui ka juhtmega 3,5 mm audioporti kaudu. Sisseehitatud mikrofon koos AI algoritmiga võimaldab sul pidada kristallselgeid vestlusi, elimineerides taustamüra. EarFun Audio rakendus võimaldab sul kohandada kõrvaklappide toimimist vastavalt oma eelistustele.

Laske end kanda oma lemmiklaulude helide poolt

Koge muusikat viisil, mida sa pole kunagi varem kogenud. Edasiarendatud 40mm DLC ja PET draiveritega varustatud kõrvaklapid edastavad heli, mille selgus ja sügavus on ületamatud. Hi-Res Audio sertifikaadi ja LDAC audio koodeki toe abil toovad EarFun WavePro truud helide esitust, mis tähendab, et saad kuulda isegi kõige väiksemaid detaile oma lemmikmuusikas. EarFun WavePro viib sind otse tegevuse keskele, pakkudes helikvaliteeti, millest oled seni vaid unistanud.

Keskendu sellele, mis on kõige olulisem

Sukeldu oma lemmikmuusika helidesse, ilma segava taustamürata. ANC tehnoloogia summutab usaldusväärselt välismüra kuni 45 dB, võimaldades sul keskenduda helidele, mida sa tõeliselt kuulda tahad. Lisaks elimineerib Anti-Wind Noise režiim tüütud tuulehelid, mis tähendab, et saad nautida selget heli isegi õues.

Selged kõned igas keskkonnas

Nüüd saad olla kindel, et sinu telefonikõned sujuvad tõrgeteta ja sa saad keskenduda sellele, mis on tõeliselt oluline. EarFun WavePro kõrvaklapid sisaldavad kuni 5 mikrofoniga tehisintellekti algoritmi, mis tagab sinu hääle selge ja loomuliku kõla isegi mürarikkas keskkonnas. Need toetavad ka täiustatud ENC tehnoloogiat, mis tõhusalt elimineerib välismüra, nagu tänavamüra või kontori sagimine, luues ideaalse keskkonna vestlusteks.

Muusika katkestusteta

Kuula muusikat nii kaua, kui soovid, muretsemata, et sinu kõrvaklapid tühjenevad liiga kiiresti! Võimas aku tagab kuni 55 tundi kasutusaega, kui kasutad ANC režiimi, või kuni 80 tundi, kui see on välja lülitatud. EarFun WavePro toetab ka kiiret laadimist, nii et pärast vaid 10-minutilist laadimist saavad nad teenida sind veel 10 tundi.

Juhtmevaba vabadus

EarFun WavePro kõrvaklapid kasutavad Bluetoothi, mis tagab stabiilse ja kiire ühenduse sinu seadmega kuni 15 meetri kaugusel. Sa saad neid edukalt siduda kahe seadmega samaaegselt, nii et saad vabalt vahetada oma nutitelefoni ja sülearvuti vahel, katkestamata muusikat või vestlust. Veelgi enam, mängurežiim, mille latentsus on vähem kui 55 ms, tagab võrreldamatu mängukogemuse, elimineerides tüütu heli viivituse.

Kogu päeva mugavus

EarFun WavePro on loodud mitte ainult suurepärase heli, vaid ka mugavuse tagamiseks, millest oled unistanud. Nende kerge, ergonoomiline disain võimaldab sul muusikat kuulata tundide viisi, ilma et tunneksid väsimust või ebamugavust. Reguleeritav peapael tagab ideaalse sobivuse sinu peaga, ja mäluvaht kõrvaklapid istuvad ideaalselt sinu kõrvadel, pakkudes fantastilist helisolatsiooni.

TootjaEarfun
mudelHP200W
Draiverid40 mm
Audio koodekidLDAC / SBC / AAC
Bluetoothi profiilidA2DP / AVRCP / HFP / HSP
Ulatus15 m
ÜhendusJuhtmega ja juhtmevaba
Tööaeg80h (ANC režiim välja), 55h (ANC režiim sisse)
Laadimisaeg2h
Aku maht800 mAh
RakendusEarFun Audio
Mõõtmed159.7 x 82.4 x 210.8 mm
Kaal268 g

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusOther
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
47 tk
Tellimine esindusse 6-13 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.