Earphones Dual-Mic ENC True Joyroom JR-TL11 (white)

Joyroom
Tootekood: JR-TL11WHITE
  • Värvus: Hõbe
Hind
17.90 €

Tõeline Joyroom JR-TL11 Dual-Mic ENC juhtmevabad kõrvaklapid (valge)

TWS Joyroom JR-TL11 kõrvaklapid pakuvad suurepärast helikvaliteeti, olgu need muusika kuulamiseks või telefonikõnede tegemiseks. Need on varustatud kvaliteetsete 13mm draiveritega, millest igaühes on ka 2 sisseehitatud mikrofoni. Nende tööaeg ulatub ühe laadimisega 6 tunnini ning Bluetooth 5.3 tagab usaldusväärse edastuse. Kõrvaklapid on ka äärmiselt kerged ja mugavad.

Joyroom/JR-TL11-White/2

Kuni 4 sisseehitatud mikrofoni

Kas olete kunagi rääkinud telefoniga lärmakas kohas, nagu raudteejaamas, bussis või supermarketis? Joyroomiga on see palju lihtsam ja meeldivam! JR-TL11 kõrvaklapid on varustatud 4 mikrofoniga, mis mitte ainult ei salvesta teie häält ideaalselt, vaid vähendavad ka ebavajalikku taustamüra. Tänu sellele ei pea te muretsema, et teie vestluspartner teid ei kuule!

Joyroom/JR-TL11-White/7

Palju tunde muusika esitamiseks

Kuulake muusikat vabalt tööl, kodus või reisil - ärge muretsege, et kõrvaklapid tühjenevad liiga kiiresti! Joyroom JR-TL11 suudab teie lemmikmeloodiaid mängida kuni 6 tundi (70% helitugevusel). Mis veelgi parem, kaasasolev karp võimaldab seda aega pikendada umbes 21 tunnini. Ooterežiimis kestavad kõrvaklapid umbes 48 tundi (ühendatud olles).

Joyroom/JR-TL11-White/6

Bluetooth 5.3

Joyroom JR-TL11 kasutab täiustatud Bluetooth 5.3 ühendust parema helikvaliteedi, suurema müraimmuunsuse ja stabiilsema edastuse jaoks. Unustage viivitused ja signaaliprobleemid! Samuti võite kasutada ainult ühte kõrvaklappi või mõlemat korraga - seadmed lülituvad sujuvalt.

Joyroom/JR-TL11-White/5

Kõrge kvaliteediga heli

Kogege, kui hästi võivad kõlada teie armastatud lood. Kõrvaklapid on varustatud dünaamiliste 13mm draiveritega, millel on kerged, kuid suured membraanid, seega suudavad nad pakkuda fantastilist helikvaliteeti. Selged, kõrva rõõmustavad kõrged helid, rikkalikud detailid ja sügavad, võimsad bassid - kõik need võimaldavad teil avastada muusika maagia uuesti!

Joyroom/JR-TL11-White/4

Kerged nagu suleke

Kuulake muusikat nii kaua, kui soovite, ja ärge kartke ebamugavust. JR-TL11 kõrvaklapid eristuvad oma ergonoomilise disaini poolest, seega sobivad need ideaalselt teie kõrvade kujuga, ilma ebameeldivat survet avaldamata või välja kukkumata. Need on ka äärmiselt kerged - igaühe kaal on vaid umbes 3,2 g.

Joyroom/JR-TL11-White/3

Puutejuhtimine

Nautige mugavat juurdepääsu kõrvaklappide kõige olulisematele funktsioonidele. Joyroom JR-TL11-l on sisseehitatud puuteplaadid, mida on mugav kasutada, millega saate näiteks telefonikõne vastu võtta, esituse peatada või jätkata, sissetuleva kõne tagasi lükata ja aktiveerida Siri assistendi. Ei ole enam vajadust iga kord nutitelefoni järele ulatuda!

Joyroom/JR-TL11-White/1

BrändJoyroom
mudel JR-TL11
VärvValge
Bluetooth5.3
HelikoodikudAAC / SBC
Draiver13 mm
Kõrvaklappide aku maht35 mAh
Korpuse aku maht240 mAh
Muusika esitamise aegUmbes 6 h (70% helitugevus)
Rääkimise aegUmbes 4 h (70% helitugevus)
Ooteaeg (ühendatud)Umbes 48 h
LaadimisportUSB-C
SisendDC 5 V / 1 A
MaterjalABS
Kõrvaklappide kaalUmbes 3.2 g

Tehnilised andmed

VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
174 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.