Earphones Edifier H210 (white)

Edifier
Tootekood: H210WHITE
  • Värvus: Hõbe
Hind
6.50 €

Kõrvaklapid, Edifier H210 (valge)

Edifier H210 on mitmekesised kõrvaklapid, mis viivad teid helide maailma. Varustatud 9-millimeetriste draiveritega neodüümi magnetiga ja 6 μm membraaniga, pakuvad nad fantastilist heli sügava ja mahlaka bassiga. Need eristuvad läbimõeldud disaini ja kõrge mugavuse poolest, samuti oma stiilse, minimalistliku välimuse poolest.

Edifier/H210-White/1

Fantastiline heli

Kõrvaklapid pakuvad täisvahemiku sagedusvastust (20Hz-20KHz), tagades helid, mis on täis muusikalisi detaile. 9mm magnet ja membraanidraiverid vastutavad fantastilise helikvaliteedi eest. Kõik see tähendab, et naudite selget kõrgeid helisid ja sügavat, maitsvat bassi.

Edifier/H210-White/2

Mugav kasutamine

H210 ei ole mitte ainult fantastilise heli, vaid ka kõrge mugavuse poolest. Paindlik 1,3-meetrine kaabel ei sassi ja annab teile täieliku vabaduse. Leiate ka 3 komplekti silikoonist otsikuid, et saaksite kõrvaklappe kohandada vastavalt oma vajadustele. Otsikud summutavad veelgi väliseid helisid, võimaldades teil täielikult keskenduda kuulamisele.

Edifier/H210-White/3

Lai ühilduvus

24Ω takistuse ja 3,5mm jack-ühendusega töötavad kõrvaklapid hästi laia valiku mobiilsete seadmetega, pakkudes selget heli ilma moonutusteta. Kõrvaklappide stiilne disain meeldib kindlasti paljudele kasutajatele. Valige oma lemmikvärv ja sukelduge oma lemmikmuusika maailma.

Edifier/H210-White/4

Komplektis

KõrvaklapidSilikoontopsid 3 komplekti
TootjaEdifier
mudelH210
Sagedusvastus:20Hz~20KHz
Takistus:24 Ohmi
Nominaalne sisendvõimsus:1mW
Helirõhu tase (SPL):105dB
Ühendus:3.5mm stereo
Kaabli pikkus:1.3m

Tehnilised andmed

VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
6 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.