Earphones TWS FlyBuds C1 Pro BTHA2 TWS

Tribit
Tootekood: C01-2471N-04
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
Hind
64.45 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Tribit FlyBuds C1 Pro BTHA2 kõrvaklapid.

Lõika müra välja ja naudi muusika maailma. Tribit juhtmevabad kõrvaklapid on varustatud aktiivse müratõrjega, et tõhusalt kõrvaldada ümbritsevat müra. Veelgi enam, need pakuvad suurepärast helikvaliteeti ja pikka tööaega. Sa saad kasutada ka Läbipaistvuse režiimi, et hoida ühendust ümbritsevaga. Nende kasutamine ei valmista sulle probleeme ning ergonoomiline disain tagab pikaajalise mugavuse.

Muljetavaldav helikvaliteet

Tribit C1 Pro kõrvaklapid on varustatud 10mm dünaamiliste elementidega, seega pakuvad nad suurepärast helikvaliteeti. Veelgi enam, Audiodo isiklik helisüsteem kohandab heli vastavalt sinu soovidele, pakkudes kristallselget, rikkalikult detailset ja sügavat bassiheli.

Ideaalsed vestlusteks

Tribit C1 Pro on suurepärased telefonikõnede jaoks. Need on varustatud 6 mikrofoni ja AI algoritmiga, seega vähendavad nad tõhusalt ümbritsevat müra, võimaldades sul vabalt rääkida isegi linnajungle keskel. Nüüd saad olla kindel, et sinu vestluskaaslased kuulevad sind.

Kuule, mida soovid

Tribit kõrvaklapid pakuvad aktiivset müratõrjet, nii et saad kuulda seda, mida soovid. Seega sobivad need ideaalselt lennujaama, metroosse, kohvikusse või teistesse rahvarohketesse kohtadesse. Veelgi enam, saad kasutada Läbipaistvuse režiimi, kui eelistad olla ühenduses ümbritsevaga.

Pikk tööaeg, mugav laadimine

Kuula oma lemmikmuusikat kaua. Kõrvaklapid pakuvad umbes 8 tundi tööaega ühe laadimisega. Laadimiskarp on varustatud 600 mAh akuga, mis tähendab kuni 36 tundi esitusaega. Seadme energia taastamiseks ühenda see toiteallikaga, kasutades kaasasolevat laadimiskaablit. Kõrvaklappide laadimisaeg on umbes 1,5 tundi, samas kui karbi laadimine võtab 2 tundi.

Kaasaegne disain, lihtne kasutamine

Tribit C1 Pro eristub minimalistliku ja kaasaegse disainiga. Need paistavad silma mati viimistlusega ning valged indikaatorid teavitavad sind aku tasemest. Veelgi enam, nende kasutamine ei valmista sulle mingeid probleeme. Sa saad kasutada spetsiaalseid nuppe kõnede vastuvõtmiseks/keeldumiseks, helitugevuse reguleerimiseks, häälassistentide käivitamiseks jne. Lisaks võimaldavad kaasasolevad kummirihmad 5 suuruses sul kõrvaklappe veelgi kohandada.

Kaasasolevad

kõrvaklapidvahetatavad kummirihmad (5 paari)USB to USB-C laadimiskaabelkasutusjuhend
TootjaTribit
mudel C1 Pro
Värvbeez
Bluetoothi versioon5.0
Bluetoothi protokollidA2DP, AVRCP, HFP
Bluetoothi ulatuskuni 10 m
MuunduridDünaamiline, 10 mm
Aku maht50 mAh (iga kõrvaklapp), 600 mAh (laadimiskarp)
Pinge3.7 V
Tööaeg8 h (ilma karbita), 36 h (karbiga)
Laadimisaeg1.5 h (kõrvaklapid), 2 h (karp)
VeekindlusIPX4
Frekventsi vastus20 Hz - 20 kHz
LaadimispesaUSB-C

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
12 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.