Earphones Joyroom Funpods JR-FB1 Wireless (purple)

Joyroom
Tootekood: JR-FB1PURPLE
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Purple
Hind
17.95 €

Joyroom Funpods JR-FB1 Juhtmevabad Kõrvaklapid (Lilla)

Rikkalikus rütmide ja helide maailmas pakuvad Joyroom JR-FB1 mustad juhtmevabad kõrvaklapid ideaalset kombinatsiooni tehnoloogiast, mugavusest ja stiilist. Varustatud uusima Bluetooth 5.3 versiooniga, tagavad nad erakordse helikvaliteedi AAC ja SBC dekodeerimisega, tagades sujuva ja selge heli iga noodi jaoks. Nende ergonoomiline disain, pikk aku kestvus ja IP54 veekindluse reiting teevad neist mitte ainult praktilised, vaid ka usaldusväärsed kaaslased igapäevaseks kasutamiseks.

Edasijõudnud Bluetooth Tehnoloogia

Kaasaegsed Joyroom JR-FB1 kõrvaklapid tulevad koos uusima Bluetooth 5.3 versiooniga, pakkudes stabiilset ja kiiret ühendust kuni 10 meetri kaugusel. See võimaldab nautida muusikat katkestusteta, isegi liikudes ringi oma kodus või kontoris. See tehnoloogia tagab ka minimaalset heli viivitust, mis on filmide vaatamiseks või mängimiseks äärmiselt oluline.

Kõrge Kvaliteediga Helikvaliteet

Tänu BT AAC ja SBC koodekite kasutamisele pakuvad need kõrvaklapid suurepärast helikvaliteeti. Sa saad kogeda sügavat bassi, selgeid soprani toone ja hästi määratletud keskfrekeentse. See teeb iga noodi helisema just nii, nagu see peaks olema – puhas ja veatu.

Pikk Aku Kestvus

JR-FB1 mustad kõrvaklapid uhkeldavad muljetavaldava 7-tunnise muusika esitamise ajaga ühe laadimisega ja kokku kuni 35-tunnise esitamise ajaga laadimiskarbiga. See pikendatud aku kestvus teeb neist ideaalsed inimesed, kes on pidevas liikumises ja ei soovi pidevalt oma seadet laadida.

Kestva Ehitus ja Veekindlus

Lisaks suurepärasele helikvaliteedile on Joyroom JR-FB1 kõrvaklapid hinnatud IP54 veekindluse reitinguga, muutes need suurepäraseks valikuks aktiivsetele kasutajatele. Sa saad neid kasutada treeningute, jooksmise või isegi kerge vihma ajal, muretsemata kahjustuste pärast. Miski ei peata sind enam!

Mugav Istuvus

Joyroom kõrvaklapid on loodud mugavust silmas pidades, peegeldades seda nende kerge konstruktsiooniga – vaid 3 grammi igaühe kohta. See tähendab, et saad neid kanda pikema aja jooksul ilma ebamugavust tundmata, ja nende ergonoomiline kuju sobib ideaalselt sinu kõrvade kontuuridega. Nüüd saad nautida oma lemmikmuusikat isegi pikkade reiside ajal!

TootjaJoyroom
mudelJR-FB1
VärvLilla
Bluetoothi versioon5.3
Bluetoothi koodekidAAC, SBC
Toetatud protokollidHSP, HFP, A2DP, AVRCP
Toimimisfrekvents2402-2480 kHz
Kõrvaklappide aku maht35mAh
Laadimiskarbi aku maht400mAh
Kõlari takistus32Ω
Nominaalne võimsus2*3mW
Kõlari suurusΦ13mm
Muusika esitamise aeg7 tundi (70% helitugevus)
Kokku esitamise aeg35 tundi (70% helitugevus)
Vestluse aeg5 tundi (70% helitugevus)
Kõrvaklappide ooteaeg (ühendatud)umbes 48 tundi
Kõrvaklappide laadimise sisend5V⎓200mA
Laadimiskarbi sisend5V⎓1A
Laadimisporti tüüpUSB Type C
Kõrvaklappide laadimise aegumbes 1,5 tundi
Laadimiskarbi laadimise aegumbes 1,5 tundi
Veekindluse reitingIP54
MaterjalABS+PC
Kõrvaklappide kaal3g
Netokaal34g

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusPurple
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
109 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.