Earphones Joyroom Funpods JR-FB1 Wireless (white)

Joyroom
Tootekood: JR-FB1WHITE
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Valge
Hind
17.95 €

Joyroom Funpods JR-FB1 juhtmevabad kõrvaklapid (Valge)

Rikkalikus rütmide ja helide maailmas pakuvad Joyroom JR-FB1 mustad juhtmevabad kõrvaklapid tehnoloogia, mugavuse ja stiili ideaalset kombinatsiooni. Varustatud uusima Bluetooth 5.3 versiooniga, tagavad nad erakordse helikvaliteedi AAC ja SBC dekodeerimisega, tagades iga noodi sujuva ja selge edastamise. Nende ergonoomiline disain, pikendatud aku kestvus ja IP54 veekindlus muudavad need mitte ainult praktiliseks, vaid ka usaldusväärseks kaaslaseks igapäevaelus.

Edasijõudnud Bluetooth tehnoloogia

Kaasaegsed Joyroom JR-FB1 kõrvaklapid on varustatud uusima Bluetooth 5.3 versiooniga, mis tagab stabiilse ja kiire ühenduse kuni 10 meetri ulatuses. See võimaldab nautida muusikat katkestusteta, isegi liikudes ringi kodus või kontoris. See tehnoloogia vähendab ka heli edastamise viivitusi, mis on eriti oluline filmide vaatamisel või mängude mängimisel.

Kõrge kvaliteediga heli

Tänu BT AAC ja SBC koodekite kasutamisele pakuvad need kõrvaklapid suurepärast helikvaliteeti. See võimaldab kogeda sügavat bassi, selgeid sopraano toone ja hästi määratletud keskmisi sagedusi. Iga noot reprodutseeritakse täpselt nii, nagu see olema peab – puhas ja veatu.

Pikk aku kestvus

JR-FB1 mustad kõrvaklapid pakuvad muljetavaldavat muusika esitamise aega 7 tundi ühe laadimisega ja kokku kuni 35 tundi laadimiskohvris. See pikendatud aku kestvus teeb neist ideaalsed kaaslased liikuvatele inimestele, kes ei soovi pidevalt laadimisallika külge olla.

Kestva konstruktsioon ja veekindlus

Lisaks silmapärasele helikvaliteedile on Joyroom JR-FB1 kõrvaklapid hinnatud IP54 veekindluse tasemega, mis teeb neist suurepärase valiku aktiivsetele kasutajatele. Saate neid kasutada treeningute, jooksmise või isegi kerge vihma ajal, muretsemata kahjustuste pärast. Edaspidi ei hoia miski teid tagasi!

Mugav istuvus

Joyroom kõrvaklapid on disainitud mugavuse nimel, mida peegeldab nende kerge konstruktsioon, mis kaalub vaid 3 grammi iga kõrvaklapi kohta. See tagab, et nende pikaajaline kandmine ei põhjusta ebamugavust ning nende ergonoomiline kuju kohandub ideaalselt kõrva kontuuridega. Nüüd saate nautida oma lemmikmuusikat isegi pikkadel reisidel!

TootjaJoyroom
mudel JR-FB1
VärvValge
Bluetoothi versioon5.3
Bluetoothi koodekidAAC, SBC
Toetatud protokollidHSP, HFP, A2DP, AVRCP
Toimimisfrekvents2402-2480 kHz
Kõrvaklapi aku maht35mAh
Laadimiskohvri aku maht400mAh
Kõlari takistus32Ω
Nominaalne võimsus2*3mW
KõlarΦ13mm
Muusika esitamise aeg7 tundi (70% helitugevus)
Kokku esitamise aeg35 tundi (70% helitugevus)
Rääkimise aeg5 tundi (70% helitugevus)
Kõrvaklappide ooteaeg (ühendatud)umbes 48 tundi
Kõrvaklappide laadimise sisend5V⎓200mA
Laadimiskohvri sisend5V⎓1A
LaadimisportType C
Kõrvaklappide laadimise aegumbes 1.5 tundi
Laadimiskohvri laadimise aegumbes 1.5 tundi
Veekindluse reitingIP54
MaterjalABS+PC
Kõrvaklapi kaal3g
Netokaal34g

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusValge
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
163 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.