Earphones Joyroom Funpods JR-FB1 Wireless (white)

Joyroom
Tootekood: JR-FB1
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: biały
Hind
17.95 €

Joyroom Funpods JR-FB1 juhtmevabad kõrvaklapid (Valge)

Rikkalikus rütmide ja helide maailmas on Joyroom JR-FB1 mustad juhtmevabad kõrvaklapid ideaalne tehnoloogia, mugavuse ja stiili kombinatsioon. Varustatud uusima Bluetooth 5.3 versiooniga, pakuvad nad erakordset helikvaliteeti vastavalt AAC ja SBC dekodeerimisele, tagades, et iga noot on sujuv ja selge. Nende ergonoomiline disain, pikk tööaeg ja IP54 veekindlus teevad neist mitte ainult praktilised, vaid ka usaldusväärse kaaslase igaks päevaks.

Edasijõudnud Bluetooth tehnoloogia

Tipptasemel Joyroom JR-FB1 kõrvaklapid on varustatud uusima Bluetooth 5.3 versiooniga, mis tagab stabiilse ja kiire ühenduse kuni 10 meetri kaugusel. See tähendab, et saate nautida oma muusikat ilma segamiseta, isegi liikudes ringi oma kodus või kontoris. Tehnoloogia garanteerib ka madalama latentsuse heliedastuses, mis on eriti oluline filmide vaatamisel või mängude mängimisel.

Kõrge kvaliteediga heli

BT AAC ja SBC koodekite tänu pakuvad kõrvaklapid suurepärast helikvaliteeti. Nii saate kogeda sügavat bassi, selget kõrget ja selgelt määratletud keskmist sagedust. See teeb iga noodi just selliseks nagu see olema peab - selge ja puhas.

Pikaajaline tööaeg

JR-FB1 mustadel kõrvaklappidel on muljetavaldav muusika esitamise aeg 7 tundi ühe laadimisega ja kokku kuni 35 tundi esitusaega koos karbiga. Nii pikk tööaeg teeb kõrvaklapid ideaalseks inimestele, kes on pidevalt liikvel ja ei soovi pidevalt oma seadet laadida.

Karm disain ja veekindlus

Lisaks suurepärasele helikvaliteedile on Joyroom JR-FB1 kõrvaklapid ka IP54 veekindlad, mistõttu on need ideaalne valik aktiivsetele kasutajatele. Saate neid kasutada treenimise, jooksmise või isegi kerge vihmaga, muretsemata kahjustuste pärast. Alates tänasest ei piirata teid enam miski!

Kandmis mugavus

Joyroomi kõrvaklapid on loodud kandmis mugavust silmas pidades, mis peegeldub kõrvaklappide madalas kaalust - vaid 3g. Seetõttu ei põhjusta nende pikaajaline kandmine ebamugavust ning nende ergonoomiline kuju kohandub ideaalselt kõrva kujuga. Nüüd saate kuulata oma lemmikmuusikat isegi väga pika reisi ajal!

TootjaJoyroom
mudelJR-FB1
VärvValge
Bluetoothi versioon5.3
Bluetooth koodekidAAC, SBC
Toetatud protokollidHSP, HFP, A2DP, AVRCP
Töösagedus2402-2480 kHz
Kõrvaklappide aku maht35 mAh
Karbikese aku maht400 mAh
Kõlari takistus32Ω
Nominaalne võimsus2*3mW
KõlarΦ13mm
Muusika esitamise aeg7 tundi (70% helitugevus)
Kokku esitusaeg35 tundi (70% helitugevus)
Vestluse aeg5 tundi (70% helitugevus)
Kõrvaklappide ooteaeg (ühendatud)umbes 48 tundi
Kõrvaklappide laadimis sisend5V⎓200mA
Karbikese laadimis sisend5V⎓1A
Laadimis sisendi portType C
Kõrvaklappide laadimis aegUmbes 1,5 tundi
Karbikese laadimis aegumbes 1,5 tundi
VeekindelIP54
MaterjalABS+PC
Kõrvaklappide kaal3 g
Netokaal34 g

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
Värvusbiały
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
155 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.