Earphones Joyroom Funpods JR-FB2 Wireless (black)

Joyroom
Tootekood: JR-FB2BLACK
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hõbe
Hind
19.50 €

Joyroom Funpods JR-FB2 juhtmevabad kõrvaklapid (must)

Loo oma muusikamaailm Joyroomiga. Funpods JR-FB2 kõrvaklapid pakuvad erakordset helikvaliteeti ja stabiilset Bluetooth 5.3 ühendust. Need pakuvad kuni 35 tundi esitusaega ja tänu kergele disainile tagavad pikaajalise mugavuse kasutamisel. Madal latentsus tagab helis ja videos täiusliku sünkroonimise. Täiendav eelis on IP54 kaitseklass.

Joyroom/JR-FB2-Black/6

Viimane Bluetooth tehnoloogia

Joyroom Funpods JR-FB2 kõrvaklapid kasutavad uusimat Bluetooth 5.3 tehnoloogiat, mis tagab kiire ja stabiilse ühenduse. See võimaldab nautida muusikat katkestusteta isegi kuni 10 meetri kaugusel seadmest. Kiire ja automaatne paarimine karbi avamisel tagab kohese juurdepääsu lemmiklugudele.

Joyroom/JR-FB2-Black/2

Erakordne helikvaliteet

Edasijõudnud AAC ja SBC helikoodikate kasutamine tagab erakordse helikvaliteedi. Lai sagedusala 20Hz kuni 20kHz toob välja rikkaliku ja detailse heli, muutes iga lemmikmuusika noodi erakordseks. Lisaks pakuvad Joyroom Funpods JR-FB2 kõrvaklapid Dual-EQ funktsiooni, mis võimaldab kohandada heli vastavalt individuaalsetele eelistustele – vali Bass Boost, et rõhutada madalaid toone, või Classic, et nautida helispektri täiuslikkust.

Joyroom/JR-FB2-Black/4

Täiuslik heli ja video sünkroonimine

Kui oled mänguhuviline, siis Funpods JR-FB2 kõrvaklapid parandavad kindlasti sinu mängukogemust. Ainult 65 ms madala latentsusega saad nautida helis ja videos täiuslikku sünkroonimist, saavutades kõrgema taseme kaasatust. Joyroomiga mängid katkestusteta!

Joyroom/JR-FB2-Black/5

Sujuv suhtlemine

Joyroom Funpods JR-FB2 kõrvaklapid pakuvad suurepärast kõnekvaliteeti. Tänu DNS müra vähendamise tehnoloogiale elimineerivad nad tõhusalt kõik helisegadused, võimaldades kristallselgeid kõnesid igas asukohas.

Joyroom/JR-FB2-Black/7

Pikk esitusaeg ja kiire laadimine

Ühe laadimisega saad kuulata muusikat Joyroom Funpods JR-FB2 kõrvaklappidest kuni 7 tundi. Kaasasolev laadimiskarp pikendab selle aja 35 tunnini. Tänu kiirele laadimisele annab 10-minutiline laadimine täiendava tunni esitusaega, mis on väga hinnatud dünaamilise eluviisiga kasutajate seas. Seadme täielikuks laadimiseks kulub umbes poolteist tundi.

Joyroom/JR-FB2-Black/1

Kasutajasõbralik disain

Iga kõrvaklapi kaal ei ületa 4 grammi, võimaldades nautida soovitud mugavust isegi pikkade õhtute jooksul lemmikmeloodiate saatel. Viimistletud, ergonoomiline disain tagab, et seade püsib kindlalt sinu kõrvades, sõltumata sinu tegevusest. Lisaks on IP54 kaitseklassiga kõrvaklapid vastupidavad vihmale ja higile, nii et saad neid vabalt kasutada treeningutel või välitegevustes. Silikoonist karp on varustatud ka praktilise karabiiniga, mis võimaldab sul seadme kinnitada oma seljakoti või võtmete külge.

Joyroom/JR-FB2-Black/9

Lai ühilduvus

Joyroom Funpods JR-FB2 kõrvaklapid on ühilduvad seadmetega, mis töötavad Androidi, iOS-i ja Windowsi süsteemidel. Seetõttu saad neid hõlpsasti ühendada erinevate seadmetega.

Joyroom/JR-FB2-Black/8
TootjaJoyroom
SeeriaFunpods
mudel JR-FB2
Bluetoothi versioon5.3
Bluetoothi ulatuskuni 10 meetrit
Heli dekodeerimineAAC, SBC
Töösagedus2400-2483.5MHz
Maksimaalne väljundvõimsus≤20dBm (E.I.R.P)
Edastamise ribalaius20Hz-20KHz
Esitusaegumbes 7 tundi (muusika kuulamisel 70% helitugevusel); umbes 5 tundi (telefonikõnede ajal 70% helitugevusel)
Kõrvaklapi aku maht35 mAh
Laadimiskarbi aku maht400 mAh
Kõrvaklapi laadimisaegumbes 1,5 tundi
Karbi laadimisaegumbes 1,5 tundi
Karbi laadimisportUSB-C
Karbi toite sisend5V⎓1A
MaterjalABS+PC
Kõrvaklapi kaal4 g
Karbi kaal30 g
Värvmust

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
157 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.