Earphones Joyroom Funpods JR-FB2 Wireless (blue)

Joyroom
Tootekood: JR-FB2BLUE
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Sinine
Hind
19.50 €

Joyroom Funpods JR-FB2 Juhtmevabad Kõrvaklapid (Sinine)

Loo oma muusikamaailm Joyroomiga. Funpods JR-FB2 kõrvaklapid pakuvad erakordset helikvaliteeti ja stabiilset Bluetooth 5.3 ühendust. Need pakuvad ka kuni 35 tundi mängimise aega ja tänu kergemale disainile tagavad pikaajalise mugavuse kasutamise ajal. Madal latentsus tagab täiusliku heli ja video sünkroniseerimise. Täiendav eelis on IP54 kaitseklass.

Joyroom/JR-FB2-Blue/6

Viimane Bluetooth Tehnoloogia

Joyroom Funpods JR-FB2 kõrvaklapid kasutavad uusimat Bluetooth 5.3 tehnoloogiat, mis tagab kiire ja stabiilse ühenduvuse. See võimaldab nautida muusikat katkestusteta isegi kuni 10 meetri kaugusel seadmest. Kiire ja automaatne paarimine karbi avamisel tagab kohese juurdepääsu lemmiklugudele.

Joyroom/JR-FB2-Blue/2

Erakordne Helikvaliteet

Edasijõudnud AAC ja SBC helikoodekite kasutamine tagab erakordse helikvaliteedi. Lai sagedusvahemik 20Hz kuni 20kHz toob esile rikkaliku ja detailse heli, muutes iga lemmikloo noodi erakordseks. Lisaks pakuvad Joyroom Funpods JR-FB2 kõrvaklapid Dual-EQ funktsiooni, mis võimaldab kohandada heli vastavalt individuaalsetele eelistustele – vali Bass Boost, et rõhutada madalaid toone, või Classic, et nautida heli täit spektrit.

Joyroom/JR-FB2-Blue/4

Täiuslik Heli ja Video Sünkroniseerimine

Kui oled mänguhuviline, siis Funpods JR-FB2 kõrvaklapid parandavad kindlasti sinu mängukogemust. Ainult 65 ms madala latentsusega saad nautida täiuslikku heli ja video sünkroniseerimist, saavutades kõrgema taseme kaasatust. Joyroomiga mängid katkestusteta!

Joyroom/JR-FB2-Blue/5

Sujuv Kommunikatsioon

Joyroom Funpods JR-FB2 kõrvaklapid pakuvad suurepärast kõnekvaliteeti. Tänu DNS mürasummutustehnoloogiale kõrvaldatakse tõhusalt kõik helisegajad, võimaldades kristallselgeid kõnesid igas asukohas.

Joyroom/JR-FB2-Blue/7

Pikk Mängimise Aeg ja Kiire Laadimine

Ühe laadimisega saad kuulata muusikat Joyroom Funpods JR-FB2 kõrvaklappidest kuni 7 tundi. Kaasasolev laadimiskarp pikendab seda aega 35 tunnini. Tänu kiirele laadimisele annab 10-minutiline laadimine lisatunni mängimise aega, mis on väga hinnatud dünaamilise eluviisiga kasutajate seas. Seadme täielikuks laadimiseks kulub umbes poolteist tundi.

Joyroom/JR-FB2-Blue/1

Kasutajasõbralik Disain

Iga kõrvaklapi kaal ei ületa 4 grammi, võimaldades sul nautida soovitud mugavust isegi pikkadel õhtutel lemmikmeloodiate saatel. Viimistletud, ergonoomiline disain tagab, et seade püsib kindlalt kõrvades, olenemata tegevusest. Lisaks, IP54 kaitseklassiga on kõrvaklapid vastupidavad vihmale ja higile, nii et saad neid vabalt kasutada treeningute või välitegevuste ajal. Silikoonkott on varustatud ka praktilise karabiiniga, mis võimaldab seadme kinnitamist seljakoti või võtmete külge.

Joyroom/JR-FB2-Blue/9

Lai Ühilduvus

Joyroom Funpods JR-FB2 kõrvaklapid on ühilduvad seadmetega, mis töötavad Androidi, iOS-i ja Windowsi süsteemidel. Seetõttu saad neid hõlpsasti ühendada erinevate seadmetega.

Joyroom/JR-FB2-Blue/8
TootjaJoyroom
SeeriaFunpods
mudelJR-FB2
Bluetoothi versioon5.3
Bluetoothi ulatuskuni 10 meetrit
Heli dekodeerimineAAC, SBC
Toimimise sagedus2400-2483.5MHz
Maksimaalne väljundvõimsus≤20dBm (E.I.R.P)
Ülekande ribalaius20Hz-20KHz
Mängimise aegumbes 7 tundi (muusika kuulamisel 70% helitugevusel); umbes 5 tundi (telefonikõnede ajal 70% helitugevusel)
Kõrvaklapi aku maht35 mAh
Laadimiskarbi aku maht400 mAh
Kõrvaklapi laadimisaegumbes 1,5 tundi
Karbi laadimisaegumbes 1,5 tundi
Karbi laadimisportUSB-C
Karbi toite sisend5V⎓1A
MaterjalABS+PC
Kõrvaklapi kaal4 g
Karbi kaal30 g
Värvsinine

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusSinine
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
167 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.