Earphones Joyroom Funpods JR-FB2 Wireless (white)

Joyroom
Tootekood: JR-FB2WHITE
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Valge
Hind
19.50 €

Joyroom Funpods JR-FB2 Traadita Kõrvaklapid (Valge)

Looge oma muusikaline maailm Joyroomiga. Funpods JR-FB2 kõrvaklapid pakuvad erakordset helikvaliteeti ja stabiilset Bluetooth 5.3 ühendust. Need pakuvad kuni 35 tundi esitusaega ja tänu kergele disainile tagavad pikaajalise mugavuse kasutamise ajal. Madal latentsus tagab täiusliku helisünkroneerimise ja video vahel. Täiendav eelis on IP54 kaitseklass.

Joyroom/JR-FB2-White/6

Viimane Bluetooth Tehnoloogia

Joyroom Funpods JR-FB2 kõrvaklapid kasutavad uusimat Bluetooth 5.3 tehnoloogiat, mis tagab kiire ja stabiilse ühenduvuse. See võimaldab nautida muusikat katkestusteta isegi kuni 10 meetri kaugusel seadmest. Kiire ja automaatne paarimine karbi avamisel tagab kohese juurdepääsu teie lemmiklugudele.

Joyroom/JR-FB2-White/2

Erakordne Helikvaliteet

Edasijõudnud AAC ja SBC helikoodekite kasutamine tagab erakordse helikvaliteedi. Lai sagedusala vahemikus 20Hz kuni 20kHz toob esile rikka ja detailse heli, muutes iga teie lemmikmuusika noodi erakordseks. Lisaks pakuvad Joyroom Funpods JR-FB2 kõrvaklapid Dual-EQ funktsiooni, mis võimaldab teil kohandada heli vastavalt oma individuaalsetele eelistustele – valige Bass Boost, et rõhutada madalaid toone, või Classic, et nautida helide täit spektrit.

Joyroom/JR-FB2-White/4

Täiuslik Helisünkroneerimine ja Video

Kui olete mänguhuviline, siis Funpods JR-FB2 kõrvaklapid parandavad kindlasti teie mängukogemust. Ainult 65 ms madala latentsuse korral saate nautida täiuslikku helisünkroneerimist ja videot, saavutades kõrgema taseme kaasatuse. Joyroomiga mängite katkestusteta!

Joyroom/JR-FB2-White/5

Sujuv Kommunikatsioon

Joyroom Funpods JR-FB2 kõrvaklapid pakuvad suurepärast kõnekvaliteeti. Tänu DNS mürasummutustehnoloogiale kõrvaldatakse tõhusalt kõik helisegajad, võimaldades kristallselgeid kõnesid igas asukohas.

Joyroom/JR-FB2-White/7

Pikk Esitusaeg ja Kiire Laadimine

Ühe laadimisega saate kuulata muusikat Joyroom Funpods JR-FB2 kõrvaklappidest kuni 7 tundi. Kaasasolev laadimiskarp pikendab seda aega 35 tunnini. Kiire laadimise tõttu annab 10-minutiline laadimine lisaks tunni esitusaega, mis on suureks plussiks dünaamilise eluviisiga kasutajatele. Seadme täielikuks laadimiseks kulub umbes poolteist tundi.

Joyroom/JR-FB2-White/1

Kasutajasõbralik Disain

Iga kõrvaklapi kaal ei ületa 4 grammi, võimaldades teil nautida soovitud mugavust isegi pikkaeliste õhtute jooksul lemmikmeloodiate saatel. Peen, ergonoomiline disain tagab, et seade püsib teie kõrvades kindlalt, olenemata teie tegevusest. Lisaks on IP54 kaitseklassiga kõrvaklapid vastupidavad vihmale ja higile, nii et saate neid vabalt kasutada treeningutel või välitegevustes. Silikoonkott on varustatud ka praktilise karabiiniga, mis võimaldab seadme kinnitamist seljakoti või võtmete külge.

Joyroom/JR-FB2-White/9

Lai Ühilduvus

Joyroom Funpods JR-FB2 kõrvaklapid on ühilduvad seadmetega, mis töötavad Androidi, iOS-i ja Windowsi süsteemidel. Seetõttu saate neid hõlpsasti ühendada erinevate seadmetega.

Joyroom/JR-FB2-White/8
TootjaJoyroom
SeeriaFunpods
MudelJR-FB2
Bluetooth Versioon5.3
Bluetoothi Ulatuskuni 10 meetrit
Heli DekodeerimineAAC, SBC
Töösagedus2400-2483.5MHz
Maksimaalne Väljundvõimsus≤20dBm (E.I.R.P)
Edastamise Laius20Hz-20KHz
Esitusaegumbes 7 tundi (muusika kuulamisel 70% helitugevusel); umbes 5 tundi (telefonikõnede ajal 70% helitugevusel)
Kõrvaklapi Aku Mahutavus35 mAh
Laadimiskarbi Aku Mahutavus400 mAh
Kõrvaklapi Laadimisaegumbes 1.5 tundi
Karbikese Laadimisaegumbes 1.5 tundi
Karbikese LaadimisportUSB-C
Karbikese Toite Sisend5V⎓1A
MaterjalABS+PC
Kõrvaklapi Kaal4 g
Karbikese Kaal30 g
Värvvalge

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusValge
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
51 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.